Ελλάδα

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης
Η 14χρονη άφησε γράμμα στον 43χρονο στο οποίο αναφέρει πως ήταν η αγάπη της ζωής της, λίγο πριν πέσει στις γραμμές του τρένου. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του κοριτσιού από το Μοσχάτο. Στον εισαγγελέα σήμερα ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία στο Μοσχάτο, με ένα 14χρονο κορίτσι να πέφτει στις ράγες του τρένου και να δίνει τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Το κορίτσι φέρεται να διατηρούσε σχέση με 43χρονο που είχε μίνι μάρκετ στη γειτονιά και μάλιστα πάνω της βρέθηκε ένα σημείωμα αφιερωμένο σε εκείνον, τον οποίο αποκαλεί “μεγάλη αγάπη της ζωής της”. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές, τη στιγμή που ο 43χρονος βρίσκεται από χθες στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του. Ο δράστης συνελήφθη και όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όχι μόνο διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν εκείνη ήταν επίσης 14. Στο κινητό τηλέφωνο του 43χρονου βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, ενώ όλα τα στοιχεία αυτά συνέθεσαν τη δικογραφία με την οποία σήμερα ο άντρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Η 14χρονη αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη αποπλάνησής της από τον ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ. Η μητέρα και ο πατριός της είχαν ανακαλύψει την αποπλάνηση της 14χρονης από τον άντρα και τη σχέση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Γι’ αυτό και απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 43χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.  Η 14χρονη δεν άντεχε την κατάσταση και αποφάσισε να αυτοκτονήσει στις γραμμές του τρένου. Στο σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου έσπευσαν 12 πυροσβέστες που έκαναν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού, ωστόσο, το κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως την είδαν να ασχολείται πολύ ώρα με το κινητό της. Μάλιστα, στο σημείο έφτασε και ένας νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές. «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει», είπε ο νεαρός.

Επάνω στην 14χρονη βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο μιλά με τρυφερά λόγια για τον 46χρονο άντρα. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», γράφει η ανήλικη που αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του, χωρίς κάτι να μαρτυρά την τραγωδία που θα επακολουθούσε. Η κοπέλα περίμενε μάλιστα με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στο σταθμό, όταν ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Ποινική δίωξη για κακουργήματα στον 43 χρονο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος σχετίζεται με την 14χρονη. Ειδικότερα η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:

– Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

– Kατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα )

– Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments