Lifestyle

Αναστάσιος Ράμμος: “Δέχομαι ανήθικες προτάσεις από άντρες” (vid)

Αναστάσιος Ράμμος: “Δέχομαι ανήθικες προτάσεις από άντρες” (vid)
Ο Αναστάσιος Ράμμος αποκάλυψε ότι δεν τον φλερτάρουν μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Όταν μια τέτοια μορφή δίνει συνέντευξη δεν θα μπορούσε να είναι σαν όλες τις άλλες. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου“. Όχι από το πλατό της εκπομπής, αλλά μέσα από ένα βανάκι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε τους λόγους που θα έλεγε “όχι” στην Eurovision. Αυτός δεν είναι άλλος από τα Αγγλικά του που δεν είναι σε τόσο καλό επίπεδο. Παράλληλα μίλησε για την προσωπική του ζωή με ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται στα Social Media.

View this post on Instagram

It’s time to paartyyyyy

A post shared by Anastasios Rammos (@a_rammos) on

Αναστάσιος Ράμμος: Το ενδιαφέρον των αντρών προς το πρόσωπο του

“Φιλάω κορίτσια στο άσχετο μόνο αν το θέλουν! Με την Ελένη είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, για πλάκα το κάναμε! Γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι πολύ με τον έρωτα, με αποσπά από τη δουλειά. Είμαι πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για σχέση και από το να πληγώνω κόσμο, καλύτερα μόνος μου. Χώρισα με την πρώην μου γιατί της έσπαγα τα νεύρα.

Γενικά σπάω τα νεύρα σε πολύ κόσμο. Όταν σταματώ μια σχέση, σταματάω και τις επαφές. Μου έχουν στείλει άντρες φωτογραφίες και μου πρόσφεραν λεφτά. Κάνω block – delete! Μου έχουν προτείνει 2.000 ευρώ, πολύ λίγα! Δεν θα πήγαινα στην Eurovision γιατί δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά και πιστεύω ότι δεν το ‘χω γιατί έχω διάσπαση προσοχής!”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments