Μedia

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη μετά τη νίκη του

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη μετά τη νίκη του
Ο Μανώλης, ο μεγάλος νικητής του MasterChef έστειλε το πρώτο του μήνυμα στα Social Media.

Η τρίτη σεζόν του MasterChef ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Μανώλης ήταν ο νικητής του διαγωνισμού και πέρα από τον τίτλο του Έλληνα MasterChef, κέρδισε και 50.000 ευρώ. Αν υπολογίσει κάποιος τα χρήματα που πήρε από την εβδομάδα με τους πρώην παίκτες τότε το ποσό φτάνει τις 60.000. Ο μάγειρας από την Πάρο ξεχώρισε από την αρχή και έφτασε μέχρι την πηγή.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του στον τελικό, ο Μανώλης έστειλε το πρώτο του μήνυμα από τα Social Media. Ο μεγάλος νικητής ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και φυσική την παραγωγή του reality μαγειρικής. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Aλάνια μου! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη όλο αυτό τον καιρό! Μεγάλο μέρος αυτής της πορείας και της νίκης του MasterChef ανήκει δικαιωματικά στην οικογένειά μου, φίλους σε Ελλάδα και Άμστερνταμ, τους τρεις κριτές, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πρώην συναδέλφους μάγειρες, και όλους όσους με πίστεψαν!! Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ/keep on pushing babies”, ήταν τα λόγια του.

View this post on Instagram

Αλανια μου! Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για την στηριξη και την αγαπη ολο αυτο τον καιρο! Μεγαλο μερος αυτης της πορειας και της νικης του @masterchefgr ανηκει δικαιωματικα στην οικεγενεια μου, φιλους σε Ελλαδα και Αμστερνταμ, τους τρεις κριτες, τους ανθρωπους μπροστα και πισω απο τις καμερες, πρωην συναδελφους μαγειρες,και ολους οσοι με πιστεψαν!! Σας αγαπω ολους παρα πολυ😘 keep on pushing babies😉

A post shared by Manos Sarris (@man_sarr) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments