Αθλητισμός

Πας Γιάννινα: «Φευγάτος» ο Αθανασιάδης

Πας Γιάννινα: «Φευγάτος» ο Αθανασιάδης
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και ο Στέφανος Αθανασιάδης μοιάζει «φευγάτος», ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε στη Super League 2 και οι ανακατατάξεις στο σύλλογο αναμένεται να είναι αρκετές. Ήδη ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Πετράκης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Ηπειρωτών, τους οποίους υπηρέτησε για σχεδόν πέντε χρόνια. Παράλληλα, αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Άλλωστε, οι Μάρκος Βελλίδης και Ευριπίδης Γιάκος αναζητούν από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Γιάννη Κάργα και Στέφανο Ευαγγέλου.

Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις δεν είναι οι μόνοι παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτό γιατί φευγάτος πρέπει να θεωρείται και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο 31χρονος φορ αποκτήθηκε μόλις το περσινό καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2020. Ωστόσο, ο υποβιβασμός των Ηπειρωτών τον έχει οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου και στην αναζήτηση νέας ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τι έκανε φέτος ο Αθανασιάδης

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε συνολικά 28 συμμετοχές με την ομάδα των Ιωαννίνων τη φετινή σεζόν και σημείωσε δύο γκολ. Αν και εφόσον αποχωρήσει από τους Ηπειρώτες, η επόμενη ομάδα του θα είναι η πέμπτη του επαγγελματική «στέγη». Κι αυτό γιατί έχει ήδη αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Μακάμπι Χάιφα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments