Μedia

MasterChef: Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το τέλος του reality

MasterChef: Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το τέλος του reality
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά το τέλος του MasterChef.

Το MasterChef γνώρισε μεγάλη επιτυχία για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν. Οι άνθρωποι του Star Channel τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς το reality μαγειρικής ήταν χωρίς αμφιβολία ο “βασιλιάς” της τηλεθέασης. Μεγάλο μερίδιο για την θετική ανταπόκριση που είχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν οι τρεις κριτές. Ένας από αυτούς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που δε αρκετές περιπτώσεις διασκέδασε τους παίκτες και το κοινό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που με το χιούμορ του αποφόρτισε τους παίκτες και σκόρπισε χαμόγελα στο πλατό της εκπομπή. Παράλληλα ο γνωστός σεφ έκανε και επίδειξη των φωνητικών του ικανοτήτων σε αρκετές περιπτώσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του διαγωνισμού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο παίκτες που έφτασαν στον τελικό ήταν στην ομάδα του.

View this post on Instagram

“Η συμμορία των τριών” #onedayleft #final #countdown @scontizas @ioannidispanos #masterchefgr #starchanneltv … https://youtu.be/eAvmNE_xEhI

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του θείου Λίο

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο βραβευμένος μάγειρας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να βγει το MasterChef στο αέρα και να έχει τόσο μεγάλη απήχηση  από τον κόσμο.  “Πάει κι αυτό…! Ευχαριστούμε πολύ τους πάντες. Παραγωγή, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες, project manager, φώτα, ήχο, δημοσιογράφους, ενδυματολόγους και όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Να είμαστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments