Μedia

Masterchef: “Τον Μανώλη τον έσπρωξαν πολύ”, αναφέρει πρώην παίκτης

Masterchef: “Τον Μανώλη τον έσπρωξαν πολύ”, αναφέρει πρώην παίκτης
Ένας πρώην παίκτης του Masterchef «άδειασε» την παραγωγή, τονίζοντας ότι «για μένα δεν είναι νικητής ο Μανώλης, για μένα ο πραγματικός νικητής είναι ο Χρήστος».

Το Masterchef ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν, με τον Μανώλη Σαρρή να ανακηρύσσεται νικητής του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής. Ο Παριανός μάγειρας επικράτησε της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη σ’ έναν πολύ οριακό τελικό. Όλοι οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι, ουσιαστικά περίμεναν αυτή τη στιγμή. Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες είναι πιο άνετοι στο να μιλήσουν ελεύθερα και να εξηγήσουν όσα συνέβησαν. Ήδη η Σπυριδούλα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον τελικό, χωρίς να δημιουργήσει κάποια νέα ένταση. Κάτι, που συνέβη με τις δηλώσεις ενός πρώην παίκτη του δημοφιλούς ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κασκούτα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο πρώην συμμετέχοντας του Masterchef αποκάλυψε ότι γνώριζε από την αρχή το τελικό αποτέλεσμα του ριάλιτι μαγειρικής.  «Ήταν διαίσθηση, αλλά και απ’ όσα ακουγόντουσαν γενικώς απ’ όλους τους παίκτες.  Όλοι οι παίκτες έλεγαν ότι ο Μανώλης θα φτάσει μέχρι το τελικό και θα κερδίσει. Εγώ ήμουν σίγουρος για τον Μανώλη, παρόλο που έλεγαν ότι η Σπυριδούλα θα είναι η επομένη Ελληνίδα MasterChef. Τον Μανώλη, τον “έσπρωξαν” από την παράγωγη».

Ο Αλέξανδρος Κασκούτας αναφέρθηκε επίσης στο κατά πόσο το MasterChef, μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες και ποιος είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού. «Το MasterChef είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Η τηλεόραση μπορεί να σου κάνει καλό, αλλά μπορεί να σου κάνει και κακό. Υπάρχουν κάποιες φράσεις όπου ο άλλος μπορεί να πιαστεί και να σε κάνει ρεζίλι. Για μένα δεν είναι νικητής ο Μανώλης, για μένα ο πραγματικός νικητής είναι ο Χρήστος. Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος ήταν χειρότερος μάγειρας από την Σπυριδούλα».

Δείτε τα όσα δήλωσε σε βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments