Video

Μάκης Δελαπόρτας: “Γι’ αυτό κόπηκε πρόωρα το ρετιρέ” (vid)

Μάκης Δελαπόρτας: “Γι’ αυτό κόπηκε πρόωρα το ρετιρέ” (vid)
Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε τον λόγο που η δημοφιλής σειρά «Το ρετιρέ» κόπηκε πρόωρα και αναφέρθηκε στον Γιάννη Δαλιανίδη ως συνεργάτη.

«Το ρετιρέ» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Προβλήθηκε την περίοδο 1990-92 για δύο τηλεοπτικές σεζόν και περιελάμβανε 84 επεισόδια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη, στο ρόλο της Κατερίνας Σοφιανού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η σειρά δεν έχει κανονικό φινάλε. Για αρκετά χρόνια κανείς δεν γνώρισε τον ακριβή λόγο που δεν συνέβη αυτό. Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά.

Αρχικά, μίλησε για τον ρόλο του Άλκη, τον οποίο υποδυόταν στη σειρά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αυτή «κόπηκε» πρόωρα. Παράλληλα, μίλησε και για τον Γιάννη Διαλιανίδη, αναφέροντας ότι ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος συνεργάτης και όλοι οι πρωταγωνιστές πέρασαν δύσκολα στο «Ρετιρέ».

«Ο Άλκης, του Ρετιρέ, ήταν μελαχρινός βαμμένος. Ήμουν ξανθούλης από μικρός και ο Δαλιανίδης μου είπε ότι για να παίξω το ρόλο θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου γιατί δεν θα μπορώ να πείσω ότι είμαι το φτωχό παιδί που φτιάχνει τηλεοράσεις. Τα έβαψα τρεις μέρες πριν και όταν με είδε η Αλίκη μου είπε “τι είναι αυτό; Είσαι σαν μουτζούρα”.

Το Ρετιρέ κόπηκε πρόωρα γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζητήσανε παραπάνω χρήματα για να συνεχιστεί και την τρίτη σεζόν. Ο Δαλιανίδης δεν το δέχτηκε και σταμάτησε το Ρετιρέ κι έκανε τους Μικρομεσαίους. Και γι’ αυτό το Ρετιρέ δεν έχει φινάλε. Ο Δαλιανίδης ήταν πάρα πολύ δύσκολος συνεργάτης και περάσαμε και δύσκολα στο Ρετιρέ», είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε σε βίντεο τα όσα δήλωσε:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments