Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Σάββατο (25/5)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Σάββατο (25/5)
Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Σάββατο (25/5).

Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Σάββατο (25/5).  Κριός: Μπορεί να είναι καθησυχαστικό και καθόλου απογοητευτικό, το να παραδεχτείς κάτι, που είναι πέρα από τον έλεγχό σου για να μπορέσεις να το κατευθύνεις… και αφορά τα ερωτικά σου. Η παθιασμένη ενέργεια που έχεις, μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ πιο ενδιαφέροντες ή ευχάριστους τρόπους. Αυτό δεν σε κάνει λιγότερο ενθουσιώδη όταν πρόκειται για τη βελτίωση της σχέσης σου. Αλλά θα μπορέσεις να ωφεληθείς αρκετά, αν κόψεις ταχύτητα και αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα σταδιακά.

Ταύρος: Έχεις στο ζώδιό σου, τον πιο αποδιοργανωμένο πλανήτη του ζωδιακού .…και θα τον έχεις για κάποιο χρονικό διάστημα! Οπότε θ΄ αντιμετωπίζεις με χαμόγελο, οποιοδήποτε εμπόδιο σου παρουσιάζεται! Αυτή η στάση, θα σε βοηθήσει πολύ με τα ερωτικά σου.

Δίδυμοι: Η ερωτική εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να βασίζεται σ’ ένα παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης των δυσκολιών και των εμποδίων. Αν ακολουθώντας την πεπατημένη δεν είδες καμία πρόοδο μέχρι τώρα, τότε σημείωσε πως μπορεί να είναι μια κοσμική ένδειξη, ώστε ν’ ακολουθήσεις μια ασυνήθιστη προσέγγιση. Μπορεί να είναι κάτι που το δικό σου δυαδικό μυαλό χαιρετίζει – και συμβάλλει στη δημιουργία ερωτικού αυθορμητισμού, σε ό,τι έχει γίνει πλέον κουραστικό και μονότονο. Ευτυχώς, που τα εμπόδια μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες για να ενισχύσεις ή να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Αν η ζωή, σου δίνει λεμόνια, κάνε λεμονάδα……. και μετέτρεπε τα αρνητικά σε θετικά!

Καρκίνος: Μπορεί να έχεις καταλάβει, τι είναι αυτό που έχει βρει ισορροπία στη σχέση σου! Αν ξεκινάς μια νέα σχέση, τότε θα εκπλαγείς και θ’ απολαύσεις τον τρόπο με τον οποίο ο ένθερμος υποστηρικτής σου, φαίνεται να ξέρει διαισθητικά τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα αναπνεύσεις με ανακούφιση, γνωρίζοντας ότι ο εραστής σου, δεν εξαρτάται τόσο από σένα, όσο ίσως γινόταν πρόσφατα.

Λέων: Η λύση για ένα ερωτικό πρόβλημα, μπορεί να είναι ακριβώς μπροστά σου, αλλά το μυαλό σου σκέφτεται πολύ λογικά την κατάσταση. Αυτό σε δυσκολεύει να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου ή να καθοδηγηθείς περισσότερο από την καρδιά σου. Η βελτίωση ή η αρμονία που θέλεις να υπάρχει στη σχέση σου, εξαρτάται από το πάθος και την επιμονή που θα δείξεις, με θετικές και ειλικρινείς ενέργειες. Αν αναλάβεις με αυτοπεποίθηση τις υποχρεώσεις σου, θα παρακάμψεις τις όποιες αμφιβολίες, έχεις.

Παρθένος: Για να δηλώσεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, μπορεί να πιστεύεις πως πρέπει να το κάνεις σ’ ένα τεταμένο περιβάλλον. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο πάθος αισθάνεσαι, είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία, ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς τη συζήτηση, παραγωγικά. Για να μπορέσει το ταίρι σου, ν’ αποδεχτεί τις απόψεις σου, πρέπει να αφήσεις τη στοργική σου πλευρά ν’ αποκαλυφθεί. Να είσαι συνετή και όχι ανόητη, με τον τρόπο που επικοινωνείς τώρα.

Ζυγός: Ορισμένες αναταράξεις ή ένα – δυο εμπόδια, θα γίνουν αισθητά, στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Αλλά και τα δυο, σου προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιβεβαιώσεις την ικανότητά σου, να ξεπερνάς ό,τι σου συμβαίνει. Καταλαβαίνεις πότε ν’ αποφεύγεις τις κρίσιμες καταστάσεις, και να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Η δημιουργία ισορροπίας και ειρηνικού περιβάλλοντος στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου…. και αυτό πρέπει να υποστηρίζεται από μια σταθερή συναισθηματική δέσμευση που πιθανότατα, δε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις.

Σκορπιός: Αν αισθάνεσαι απογοητευμένη από κάποιες καταστάσεις που δεν αφορούν τα ερωτικά σου ή ίσως από ένα συγκεκριμένο άτομο που δε σχετίζεται με το δεσμό σου, τότε προσπάθησε να μην εκφραστείς, πιο επιθετικά από ό, τι θα ήθελες. Έχεις μια επιλογή σχετικά με το πώς πλησιάζεις και απαντάς σε ό,τι εμφανίζεται στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Όσο πιο συμπονετική, ευγενική και προσεκτική είσαι, τόσο πιο εύκολα θα αποφύγεις να ζητήσεις συγγνώμη, αργότερα.

Τοξότης: Όσο κι αν επιδιώκεις να είσαι δημιουργική, ευφάνταστη ή να αφήσεις ελεύθερες τις ερωτικές σου φαντασιώσεις….. την προσοχή σου, θα την προκαλέσουν θέματα που θεωρείς κουραστικά κι ανεπιθύμητα. Ένα από αυτά, μπορεί να αφορά τα οικονομικά και μια απαραίτητη συζήτηση με τον εραστή σου, σχετικά με το εισόδημα και τα έξοδά σας. Ωστόσο, αντιμετωπίζοντας κάτι τόσο ανιαρό όπως αυτό, θα σου φανερώσει, πόσο παραγωγικοί μπορείτε να γίνετε, όταν συνεργάζεστε μεταξύ σας. Η αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανισορροπίας στη σχέση σας, θα αποδειχθεί πολύ πιο εύκολη, αν λειτουργήσετε μ’ αυτόν τον τρόπο.

Αιγόκερως: Αν είχες επιλογή, πιθανώς να εστίαζες την προσοχή και την παθιασμένη σου ενέργεια σε κάτι πιο εμπνευσμένο….κι όχι στις επαγγελματικές ή οικιακές σου υποχρεώσεις. Ο εραστής σου όμως, μπορεί να αισθάνεται ότι αυτό σου δίνει την τέλεια δικαιολογία για να βυθιστείς σε έναν κόσμο άνεσης, που τον αποκλείει. Έχει μήπως άδικο? Ξέρεις πολύ καλά, πως μόλις απαλλαγείς από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, θα μπορέσεις να επικεντρωθείς στην ευχαρίστησή σου. Και πολύ καλά θα κάνεις…… να δεις μ’ αυτό τον τρόπο τις προτεραιότητές σου.

Υδροχόος: Αν έκανες κάποιο λάθος σε ένα θέμα σχετικό με τα ερωτικά σου, τότε σηκώνοντας το χέρι ψηλά και δηλώνοντάς το, σε κάνει να κερδίσεις στα σημεία με τον εραστή σου, αυτή τη στιγμή Θα είσαι επίσης πολύ πιο δεκτική στο να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία για μια καινούργια ερωτική δυνατότητα ή συνεργασία. Η ειλικρίνεια και η ωριμότητα που δείχνεις αυτή τη στιγμή, μπορεί μόνο να καθησυχάσει αυτόν που επιθυμείς να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις.

Ιχθύες: Παρόλο που ένιωθες ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη του εραστή σου, σε μια εποχή που η σχέση σας ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο, θα νιώσεις περισσότερη ευγνωμοσύνη τώρα, για το πόσο πρόθυμος είναι, να εμπιστευτεί την κρίση σου. Έπρεπε να κοιτάξεις βαθιά στην καρδιά σου για απαντήσεις τώρα τελευταία… και κατέληξες πως αυτό το άτομο, είναι η αιτία που αισθάνεσαι πιο σίγουρη, για ένα συγκεκριμένο βήμα που πρέπει να κάνεις. Αν εμφανιστούν δύσκολες και αβέβαιες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή, δεν θα ξεχάσεις ποιος ήταν εκεί για σένα, υποστηρίζοντάς σε με κάθε τρόπο, στα βήματά σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα