Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι λάθος χειρισμοί με το συμβόλαιο του Σάκχοφ

ΠΑΟΚ: Οι λάθος χειρισμοί με το συμβόλαιο του Σάκχοφ
Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε και τους καλύτερους χειρισμούς στην υπόθεση του νέου συμβολαίου για τον Εβγέν Σάκχοφ.

Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Εβγέν Σάκχοφ .Ο Ουκρανός χαφ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Ρασβάν Λουτσέσκου. Φυσικά, ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του, αλλά αυτό το σενάριο δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Σύμφωνα με το Sportime το “γυαλί” ανάμεσα στις δυο πλευρές έσπασε εξαιτίας των λάθος χειρισμών από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο έμπειρος χαφ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πρόταση που του έγινε και είναι έτοιμος να πει το “ναι” στην Μακάμπι Τελ Αβιβ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα από το Ισραήλ είναι προπονητής ο Βλάνταν Ίβτις.

Τα λάθη του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σάκχοφ

“Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime, προς Θεσσαλονίκη μεριά είχε παρουσιαστεί πως… υπερδιπλασίασαν το ποσό προσφοράς στον παίκτη. Κάτι που δεν ισχύει βάση των ποσών που έπαιξαν στις διαπραγματεύσεις. Η στήλη της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όταν η αύξηση από τις 700.000 ευρώ στο 1,1 βαφτίζεται υπερδιπλασιασμός, τότε δεν εντυπωσιάζομαι που παρουσιάστηκε πως ο ΠΑΟΚ πρόσφερε, τελικά, στον Σάκχοφ 700.000 ευρώ. Αν ήταν τόσα, θα ήταν ακριβώς στα θέλω του Ουκρανού και δεν θα την έκανε κι αυτός».

Το λάθος του ΠΑΟΚ λοιπόν ήταν στο πως χειρίστηκε το θέμα και στο πόσα του πρόσφερε, σύμφωνα με τον «ατζέντη». Από τις 420.000 ευρώ που εισέπραττε, δέχτηκε πρόταση 500.000 ευρώ. Για φιξ χρήματα. Τα υπόλοιπα, με τα μπόνους, θα έφταναν το ποσό στις 700.000 ευρώ περίπου. Πρόταση που όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ικανοποιητική για τον Ουκρανό, που ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Και συγκεκριμένα για το Ισραήλ και την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ, που αναφέρουν πως είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την «ομάδα του λαού»” αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments