Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Δήλωση Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων (vid)

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Δήλωση Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων (vid)
Ο κ. Ηλιόπουλος εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα στις εκλογές 2019 και έθιξε το ζήτημα της συμμετοχής, λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τη μικρή προσέλευση των ψηφοφόρων.

«Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για την Αθήνα», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, που περνά, μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα. Ο κ. Ηλιόπουλος εξέφρασε ικανοποίηση «πρώτα απ’ όλα για τα ποσοστά των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής».  Επίσης, σημείωσε ότι η «Ανοιχτή Πόλη» για δεύτερη φορά περνά στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα και μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο. Επίσης, έθιξε το ζήτημα της συμμετοχής, λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τη μικρή προσέλευση των ψηφοφόρων.

Μπακογιάννης: Κάθε ψήφος είναι ευθύνη

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να είναι κομμάτι της αλλαγής», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, που με βάση τα αποτελέσματα, περνά στον δεύτερο γύρω των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα. Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τόσο τους υποστηρικτές του, όσο και τους συνυποψηφίους του, Νάσο Ηλιόπουλο, Παύλο Γερουλάνο και Νίκο Σοφιανό. «Κάθε ψήφος είναι ευθύνη, κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη, κάθε ψήφος είναι εντολή» σημείωσε, κάνοντας λόγο για μια «πόλη που μας ενώνει». «Πάμε δυνατά», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments