Ελλάδα

Άντζυ Σαμίου: Νέο tweet για τον Αλέξη Τσίπρα

Άντζυ Σαμίου: Νέο tweet για τον Αλέξη Τσίπρα
Η Άντζυ Σαμίου στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και το έδειξε για άλλη μια φορά από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Η Άντζυ Σαμίου δεν έκρυψε ποτέ στη συμπάθεια και τη στήριξη της στον Αλέξη Τσίπρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πάρει πολλές φορές το μέρος του πρωθυπουργού ακόμα και σε δύσκολες περιόδους για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να πάρει μέρος σε διαδικτυακούς τσακωμούς.

Πρόσφατα, με αφορμή τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της κ. Παναγοπούλου: «Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι»!

Το νέο “χτύπημα” από την Άντζυ Σαμίου

Σήμερα που η χώρα ζει εκλογικούς ρυθμούς. Ο Αλέξης Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός βλέπεις τις εκλογές σαν μια ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει το έργο του.

“Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους!”, έγραψε η Άντζυ Σαμίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments