Πολιτική

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία για επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη της στον Πειραιά

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία για επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη της στον Πειραιά
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας επίθεση σε μέλη της από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, έξω από το 3ο Λύκειο.

Επίθεση από οπαδούς της Χρυσής Αυγής σε μέλη και φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει το κόμμα μέσω ανακοίνωσής του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα μέλη της Χ.Α τα οποία βρέθηκαν έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά, είχαν εντοπίσει τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έφυγαν για να επιστρέψουν με τάγμα εφόδου 15 ατόμων. «Θα βγουν μαχαίρια. Θα περάσουν οι εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε», ήταν μερικά από όσα ειπώθηκαν στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριζαν την παρέμβαση του περιφερειακού σχήματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά.

Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν «σταμπάρει» τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν. Προσπάθησαν να επιτεθούν στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους υποψήφιους της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική και απείλησαν ότι «θα βγουν μαχαίρια», «θα περάσουν οι εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε», «θα σας σκοτώσουμε».

Επικεφαλής του Τάγματος Εφόδου ήταν ο γνωστός χρυσαυγίτης Γ. Δεμέστιχας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Πειραιά!

Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων.

Καταγγέλλουμε την επίθεση των φασιστών και την πλήρη συμπαιγνία τους με το αστυνομικό τμήματα Καμινίων. Είναι προφανές ποιος κάνει πλάτες στους φασίστες και για ποιο λόγο αισθάνονται τόσο «άνετα» τα μέλη της ΧΑ να οργανώνουν τραμπούκικες επιθέσεις. Η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη και αν δεν συλληφθούν άμεσα οι τραμπούκοι φασίστες και στην περίπτωση σύλληψης των συντρόφων μας.

Δεν τρομοκρατούμαστε, ο φασισμός τσακίζεται στον δρόμο! Στις γειτονιές του Πειραιά, στο Κερατσίνι, οι φασίστες και όσοι τους κάνουν πλάτες θα λογοδοτήσουν. Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments