Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: “Όλη μου τη ζωή, σαν Ένωση Κεντρώων και σαν Λεβέντης, πολέμησα τον δικομματισμό”

Βασίλης Λεβέντης: “Όλη μου τη ζωή, σαν Ένωση Κεντρώων και σαν Λεβέντης, πολέμησα τον δικομματισμό”
Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Λεβέντης για την Ένωση Κεντρώων και τους Αλέξη Τσίπρα - Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Βασίλης Λεβέντης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Πατήσια, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την Ένωση Κεντρώων στην κάλπη. Ο κ. Λεβέντης, στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον των ΜΜΕ, τόνισε πως “το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν τα κόμματα που ψήφισαν Πρέσπες”. Παράλληλα, χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα” για το επίπεδο της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς το ως νοσηρό. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι “θα υποστούν και οι δύο το ράπισμα”, μέσω του αποτελέσματος στην κάλπη. Ο κ. Λεβέντης, έκλεισε τις δηλώσεις του για τις εκλογές, αναφέροντας ότι η νεολαία θα “τιμωρήσει” τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε τα εξής: “Το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν τα κόμματα που ψήφισαν Πρέσπες. Πρέπει να τιμωρηθούν γιατί προδόθηκε η Μακεδονία. Συν τοις άλλοις το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ήταν νοσηρό και καμηλό. Έπεσαν πολύ χαμηλότερα από ότι περίμενε ο κόσμος και αντί να οξύνουν και να φανατίσουν το κλίμα, πιστεύω ότι θα υποστούν και οι δύο ράπισμα.

Όλη μου τη ζωή σαν Ένωση Κεντρώων και σαν Λεβέντης πολέμησα το καρκίνωμα του δικομματισμού. Και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης προσπαθούν αυτό το καρκίνωμα να το διαιωνήσουν και να το διατηρήσουν. Η νεολαία θα τους τιμωρήσει και τους δύο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments