Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Η ΝΔ κέρδισε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά”, δήλωσε ο Παπαδημούλης

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: “Η ΝΔ κέρδισε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά”, δήλωσε ο Παπαδημούλης
Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέλυσε το διαφαινόμενο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, μεταβαίνοντας προς την Κουμουνδούρου.

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δηλώσεις για το διαφαινόμενο εκλογικό αποτέλεσμα μεταβαίνοντας προς την Κουμουνδούρου. Ο κ. Παπαδημούλης παραδέχθηκε πως “δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την πραγματικότητα”, όσον αφορά την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε τα εξής: “Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την πραγματικότητα ότι η ΝΔ κέρδισε την πρωτιά με μια μεγάλη διαφορά”. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών μέσα στον Ιούνιο, υπό το βάρος της ήττας, παρέπεμψε στον στρατηγικό σχεδιασμό του Αλέξη Τσίπρα για κάλπες στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το προσεχές φθινόπωρο.

Πάντως, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να δηλώσει σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δυναμική του στα ευρωπαϊκά πεπραγμένα το εξής: “Είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και μία από τις μεγαλύτερες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments