Πολιτική

Εκλογές 2019: Γάμος εναντίον εκλογών, σημειώσατε “διπλό”

Εκλογές 2019: Γάμος εναντίον εκλογών, σημειώσατε “διπλό”
Εκλογές 2019: Μία γυναίκα στην Κρήτη είχε κανονίσει να παντρέψει σήμερα ένα ζευγάρι, αλλά μάλλον... λογάριαζε χωρίς τον δικαστικό αντιπρόσωπο.

Εκλογές 2019: Όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και φέτος, τα “ευτράπελα” δε λείπουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχετε ακούσει και διαβάζει αρκετές παράξενες ιστορίες που αφορούν ψηφοφόρους, αλλά και εκλογικά τμήματα. Αυτή τη φορά, θα μάθετε για ένα απίστευτο περιστατικό στην Αλικαρνασσό της Κρήτης. Ιδού τι συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Cretalive, μία γυναίκα η οποία έτυχε να είναι το μοναδικό μέλος εφορευτικής επιτροπής που προσήλθε σε εκλογικό κέντρο της Αλικαρνασσού, αδυνατεί να παντρέψει ένα ζευγάρι. Η εν λόγω κυρία είχε κανονίσει, μαζί με τον σύζυγό της, να ενώσουν εις γάμου κοινωνία φιλικό τους ζευγάρι, ως κουμπάροι, ωστόσο τους… πρόλαβαν οι εκλογές!

Όπως αναφέρει το κρητικό μέσο, η κουμπάρα παρακάλεσε τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αποδεσμευτεί, αφού παντρεύει ένα ζευγάρι μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, η γυναίκα η οποία υπό άλλες συνθήκες θα έστεκε στο πλάι νεόνυμφων, βρίσκεται ανάμεσα σε ψηφοδέλτια.

Σε γενικές γραμμές, η παραπάνω ιστορία έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των ευτράπελων των εκλογών. Παράλληλα, αναδεικνύει το πρόβλημα που αντιμετώπισαν εκατοντάδες δικαστικοί αντιπρόσωποι ανά τη χώρα, λόγω της μη έλευσης των ορισμένων μελών της εφορευτικής επιτροπής. Εξέλιξη που ανάγκασε αρκετούς δικαστικούς λειτουργούς στο να ταλαιπωρηθούν αρκετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments