Πολιτική

Εκλογές χωρίς… γραβάτα: Οι πολιτικοί αρχηγοί τις άφησαν σπίτι (pics&vid)

Εκλογές χωρίς… γραβάτα: Οι πολιτικοί αρχηγοί τις άφησαν σπίτι (pics&vid)
Εκλογές χωρίς... γραβάτα: Κάτι η ζέστη, κάτι το πιο... κουλ στυλ που θέλουν να περάσουν οι πολιτικοί της χώρας, τους έφεραν στα εκλογικά κέντρα με απλά πουκάμισα.

Ο Αλέξης Τσίπρας το συνηθίζει έτσι κι αλλιώς. Ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια είναι εναντίον της γραβάτας. Είχε υποσχεθεί να τη φορέσει μονάχα όταν θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια. Και έκανε την υπόσχεσή του πράξη. Αλλά γρήγορα επέστρεψε στο λουκ άνευ γραβάτας. Οι σημερινές εκλογές, ωστόσο, μπορούν να χαρακτηριστούν και ως εκλογές που απουσιάζει η γραβάτα.

Κάτι η ζέστη, κάτι το πιο… κουλ στυλ που θέλουν να περάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί μήπως και “τσιμπήσουν” κάτι παραπάνω από τους νέους (526.000 νέοι ψηφοφόροι ψηφίζουν σήμερα), τους έστειλε στα εκλογικά κέντρα των περιοχών που ψήφιζαν με ένα απλό πουκαμισάκι. Οι γραβάτες έμειναν αυτή τη φορά κλεισμένες στις ντουλάπες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο, στα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην Κυψέλη με άσπρο πουκάμισο. Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, λόγω και της ζέστης προφανώς, άφησαν πίσω και το σακάκι από τα κοστούμια τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Αλέξης Τσίπρας

Αντίθετα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε με σακάκι και μπλε ελεκτρίκ πουκάμισο, ενώ σακάκι και λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και εκείνος, ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Πάνος Καμμένος

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Με το ίδιο στυλ, πουκάμισο απλό και χωρίς γραβάτα εμφανίστηκαν οι περισσότεροι άνδρες της πολιτικής σκηνής που περιμένουν την ψήφο των πολιτών, είτε για τις ευρωεκλογές, είτε για τις δημοτικές εκλογές, είτε για τις περιφερειακές.

Όπως ο Γιάννης Βαρουφάκης:

Ο Γιάννης Σγουρός:

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Και ο Κώστας Μπακογιάννης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments