Πολιτική

Ψινάκης για τις εκλογές 2019: «Ο,τι λαμογιές και να κάνουν…»

Ψινάκης για τις εκλογές 2019: «Ο,τι λαμογιές και να κάνουν…»
Ψινάκης για τις εκλογές 2019: Σε μια καταγγελία προχώρησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ψινάκης για τις εκλογές 2019: Σε μια καταγγελία προχώρησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης, σχετικά με τις σημερινές εκλογές. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης, ξέσπασε αναφέροντας πως σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του.

Η ανάρτησή του

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψινάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ “ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ” ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! @psinakispolites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments