Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19)

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (26/5/19).

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19). ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: άσσος των ξιφών. Θα κάνετε ανασκόπηση στις φιλίες σας! Τόσο τις παρελθοντικές όσο και τις τωρινές.Εξετάστε τις πιο βαθιές συζητήσεις σας και ακούστε την κριτική σας, με μια ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Μπορείτε να βρείτε το δρόμο προς την ανάπτυξη που χρειάζεστε και να κάνετε την καλοτυχία, να σας πλησιάσει στα εργασιακά σας.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η κρίση. Σκεφτείτε τις επιλογές σας στον εργασιακό τομέα σήμερα και μην φοβάστε να προσαρμόσετε τη δική σας οπτική γωνία. Αυτό μπορεί να απαιτεί να κάνετε ένα βήμα έξω από τη ζώνη άνεσης, αλλά θα μπορούσε να σας επιβραβεύσει μακροπρόθεσμα.

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων. Κάτι περιπετειώδες θα υλοποιηθεί για σας σήμερα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν νέοι πολιτισμοί και ξένοι χώροι ή άνθρωποι που εμπλέκονται σ’ αυτό. Κάτι από το παρελθόν θα προκύψει, που πρέπει να το αντιμετωπίσετε και να το λύσετε, ώστε να δείτε την πραγματικότητα μιας πιθανής απειλής για την προσωπική σας ζωή και να φτιάξετε να την ασφαλίσετε.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων. Το παρελθόν μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη σημερινή μέρα, αλλά έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες κοινές απαντήσεις, που εμφανίζονται στα προσωπικά σας. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μερικές προσωπικές συγκρούσεις. Όταν εμπλέκονται τα συναισθήματά σας σε κάποιες υποθέσεις, καλύτερα να τα απομονώνετε, ώστε να μπορείτε να ενεργείτε με σαφήνεια. Δεν θα το μετανιώσετε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ιππότης των πεντάκτινων. Μια κατάσταση που περιλαμβάνει μια ομάδα φίλων, θα μπορούσε να έρθει στο προσκήνιο…. και έχετε πολλές επιλογές για το πώς να τη χειριστείτε. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επιλέξετε ανάμεσα στην ευθύνη και την ξέγνοιαστη ζωή. Επιλέξτε σοφά, γιατί το μέλλον περιμένει!

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19)

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : ιεροφάντης. Αν ήρθε η ώρα να κάνετε μερικά μεγάλα σχέδια, ζητήστε βοήθεια από κάποιον φίλο και περιμένετε την απάντησή του. Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Επιπλέον, όταν είναι δύο, είναι πιο διασκεδαστικό από έναν. Ειδικά σε μια σχέση.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : η ιέρεια. Κάτι που μοιράζεστε με έναν στενό φίλο ή ένα στενό συνεργάτη θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τα οικονομικά σας με θετικό τρόπο. Οι επενδύσεις του χρόνου και της ενέργειας θα μπορούσαν να συγχωνευθούν, ώστε να είστε οι παραλήπτες, ενός δώρου.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : η κρίση. Είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με ένα τρόπο, που είναι μοναδικός και μεταμορφωτικός σήμερα. Η ζωή σας παίρνει μια νέα κατεύθυνση και σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε μια διαδικασία που δεν σας ωφέλησε….. για άγνωστο λόγο.

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (26/5/19)

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα. Κάτι ρομαντικό θα μπορούσε να συμβεί σήμερα. Μπορεί να σας επαινέσουν ή να σας πουν λόγια που θ’ ανεβάσουν και θα ενθαρρύνουν το πνεύμα σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : ο ήλιος. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε υπερβολές στην γυμναστική ή το φαγητό, που συχνά βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Να εστιάζετε στους στόχους σας, αλλά παράλληλα να απολαμβάνετε τη ζωή. Να ενδίδετε, αλλά να προσέχετε τον εαυτό σας.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : η δύναμη. Να αγαπάτε ό,τι κάνετε και το πάθος θα ακολουθήσει. Να είστε ερωτευμένοι με τη ζωή…….. και αφήστε τη ρομαντική σας φύση, να εκφραστεί, από το έργο των χεριών σας σαν να ήσασταν ένας γλύπτης που διαμορφώνει τη ζωή.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τη ζωή σας, τον χρόνο σας και τις καταστάσεις, ελέγχονται σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πολλά από τα κινούμενα μέρη της καθημερινής σας ρουτίνας επανεξετάζονται και πάλι. Ο σκοπός μπορεί να είναι, να μπορέσετε να ελέγξετε το χρόνο που δεν είχατε στο παρελθόν, αλλά μπορείτε να τον αξιοποιήσετε, τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments