Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στη λίστα ο Αλιπούρ – Αρέσει στον νέο τεχνικό

ΑΕΚ: Στη λίστα ο Αλιπούρ – Αρέσει στον νέο τεχνικό
Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Αλί Αλιπούρ και έχει τη σύμφωνη γνώμη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξει τα μεταγραφικά της πλάνα. Η απόκτηση δυο εξτρέμ παραμένει στο επίκεντρο και με τον ερχομό του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πλήρη άποψη για το ρόστερ του “δικεφάλου” και πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν προσθήκες και στα δυο άκρα της επίθεσης. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί και η Ώρα για σπορ φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτός είναι ο Αλί Αλιπούρ. Πρόκειται για τον διεθνής Ιρανό εξτρέμ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Περσέπολις. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σανγκ Αχάν και Ραχ Αχάν, όντας πρωταθλητής Ιράν τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και μπορεί να καλύψει, τόσο τη θέση του φορ όσο και αυτή του εξτρέμ, έχοντας τη θετική άποψη του Μιγκέλ Καρντόσο. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο, δηλαδή, να επιχειρήσει η Ένωση να τον κάνει δικό της, αν και δεν είναι ο μοναδικός στο «ραντάρ» της.

Τελειώνει και επίσημα του Καρντόσο

Σχετικά με την υπόθεση του Μιγκέλ Καρντόσο το θέμα φαίνεται πως είναι καθαρά τυπικό. Ο έμπειρος κόουτς έχει ήδη συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δυο χρόνια. Μάλιστα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του νεαρού τεχνικού και να μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments