Μedia

Η Επιστροφή: Ο Παύλος μαθαίνει για τη Λυδία (vid)

Η Επιστροφή: Ο Παύλος μαθαίνει για τη Λυδία (vid)
Η ώρα της αλήθειας έφτασε στην "Επιστροφή" και ο Παύλος στο αποψινό επεισόδιο μαθαίνει για τη Λυδία.

Η σειρά “η Επιστροφή” επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα επεισόδιο που θα μας καθηλώσει. Στο επεισόδιο 138 θα δούμε ότι: Η ώρα της αλήθειας έφτασε και ο  Παύλος μαθαίνει για τη Λυδία! Την ίδια ώρα ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι ο θάνατος της πρώην κοπέλας του ήταν αυτοκτονία και η Αθηνά τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτήν την τραγωδία.

Ο Παύλος σοκαρισμένος συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου, δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα. Στο μεταξύ οι διαδικασίες για την παραχώρηση της εταιρείας στο τραστ της Αθηνάς προχωρούν με τον Νικήτα να μην αισθάνεται ακόμα έτοιμος να υπογράψει.

Η Έλενα δεν κρύβει την ανησυχία της για τη δίκη της για τον πυροβολισμό του Παύλου, ενώ η Βίκυ επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μια φορά πως ο Βογιατζής δεν την αναγνώρισε. Ο Πέτρος συναντάει την Αθηνά, και αυτήν τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο…

Η Επιστροφή: Δείτε το trailer

Η καθημερινή σειρά η Επιστροφή είναι μια διασκευή της επιτυχημένης σειράς “El regreso de Lucas” των Telefe/ViacomInternational Inc. που σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης. Πρωταγωνιστούν: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Λεωνίδας Κακούρης, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Ευγενία Ξυγκόρου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Κωνσταντίνος Μάνος, Μαίρη Μαυρομάτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αντριάννα Αντρέοβιτς, Χρήστος Αυλωνίτης, Κατερίνα Ταραμπάνκο, Βίκτωρας Πέτσας, Κων/νος Τσακίρογλου, Δημήτρης Φριτζελάς.

Παίζουν και: ο Γιώργος Σουξές , η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Βασίλης Μίχας στο ρόλο του Μάνου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ρόλο του Νικήτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments