Πολιτική

Εκλογές 2019: Κερδίζει έδαφος το σενάριο της 7ης Ιουλίου

Εκλογές 2019: Κερδίζει έδαφος το σενάριο της 7ης Ιουλίου
Δυο είναι τα επικρατέστερα σενάρια ως προς την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές 2019.

Δυο είναι τα επικρατέστερα σενάρια ως προς την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές 2019. Το ένα σενάριο είναι για τις 30 Ιουνίου και το άλλο για τις 7 Ιουλίου. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η 7η Ιουλίου έναντι της 30ης Ιουνίου καθώς, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, στις 2 Ιουλίου ολοκληρώνεται η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων, γεγονός αποτρεπτικό για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 30 Ιουνίου.

Βέβαια, το σενάριο της 30ης Ιουνίου παραμένει ακόμη στο τραπέζι, ώστε να αποφευχθεί η συμπίεση της τουριστικής περιόδου, κάτι που θα συνέβαινε αν οι εκλογές διεξάγονταν στις 7 Ιουλίου.

Τσίπρας: «Πώς θα μπορούσα να κυβερνήσω;»

Ο Αλέξης Τσίπρας και σήμερα ξεκαθάρισε σε όλες τις συζητήσεις που είχε στο Μαξίμου πως αποφάσισε να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες, καθώς δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί πολιτικά μέχρι τον Οκτώβριο τη διαφορά των 9,5 μονάδων. «Πώς θα μπορούσα να κυβερνήσω, με την αντιπολίτευση να φωνάζει πως δεν έχω τη λαϊκή εντολή και πως το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χάσω την καρέκλα μου», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σε κορυφαίο υπουργό που υποστήριξε πως οι κάλπες έπρεπε να στηθούν τον Οκτώβριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments