Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Δευτέρα (27/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Δευτέρα (27/5/19)
Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (27/5/19).

Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (27/5/19).  Κριός: Παρόλο που πρέπει να παρθεί μια απόφαση για την ερωτική σου ζωή, και απαιτεί μεγάλη προσοχή, μπορείς να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο ακόμη, πριν το κάνεις. Δεν είναι ότι δεν θέλεις να αποφασίσεις ή να δεσμευτείς, αλλά θα ήθελες να ξέρεις αν οι περιστάσεις ή ο χρόνος είναι κατάλληλος. Προς το παρόν, υπάρχουν οφέλη αν ζυγίσεις τις επιλογές σου, ήρεμα και λογικά.

Ταύρος: Η συναισθηματική ένταση στη σχέση σου θα εκδηλωθεί σύντομα. Αυτό μπορεί να φέρει μια νέα προοπτική σε ένα ρομαντικό θέμα ή σ’ ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου και σ’ έχει μπερδέψει πρόσφατα. Αν ένα όραμα για το ρομαντικό μέλλον σου, αρχίζει να φαίνεται περισσότερο απαισιόδοξο, τότε να είσαι σίγουρη, πως θα δεις σύντομα τα ερωτικά σου, με πιο αισιόδοξη ματιά.

Δίδυμοι: Ένας ερωτικός στόχος μπορεί να επιτευχθεί, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσεις στον εραστή σου, όχι μόνο το όραμά σου αλλά και την δραστηριοποίησή σου. Μπορεί να θέλεις πάρα πολύ ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία και να φέρεις ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα που έχει μεγάλη σημασία τόσο για σένα όσο και για τον εραστή σου! Είναι σημαντικό όμως, να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, και τον αποκλείσεις από τη διαδικασία.

Καρκίνος: Το πάθος και η επιθυμία θα ενταθούν στη σχέση σου και ίσως να μην είσαι σε θέση να ανιχνεύσεις γιατί – αλλά θα τους επιτρέψεις να το φανερώσουν με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξουν! Είναι επίσης πιθανό να μάθεις κάτι πολύτιμο για τον εαυτό σου, από αυτή την κατάσταση. Απλώς θα συνειδητοποιήσεις, πόσο δυνατά συναισθήματα έχεις για τον εραστή σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο εκφοβιστικό…. όσο είναι σέξι!

Λέων: Ίσως μπορείς να εντοπίσεις τις ρομαντικές ευκαιρίες που έχεις στη διάθεσή σου, αλλά θα πρέπει να επιλέξεις πού θα επικεντρώσεις τις παθιασμένες σου προσπάθειες. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να διατρέξεις τον κίνδυνο να χάσεις τις απολαυστικές εμπειρίες που προσφέρονται, επιτρέποντας στον ενθουσιασμό και το πάθος σου, να έχουν υπερβολική ελευθερία. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να εξισορροπήσεις το πάθος με την κοινή λογική ή ο αγαπημένος σου, μπορεί να αισθάνεται αποκλεισμένος από τα παθιασμένα σου σχέδια.

Παρθένος: Πολλά από τα ρομαντικά ή συναισθηματικά σου θέματα θα ενταθούν ή ενδεχομένως θα αποκτήσουν τεράστιες διαστάσεις. Και αυτό που φαινόταν μικρό ή ασήμαντο ζήτημα, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο θέμα. Όσο περισσότερο διασφαλίσεις ότι οι γραμμές επικοινωνίας σας, είναι ευρέως ανοιχτές και ότι η υπόθεση δεν θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει περιττές διακοπές σε οποιεσδήποτε συζητήσεις ή αποφάσεις, τόσο πιο εύκολο θα ηρεμήσεις την κατάσταση.

Ζυγός: Ένας ερωτικός στόχος, θα φανεί πως είναι πιο εφικτός αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σημαίνει πως θα μάθεις ορισμένες πληροφορίες που τις περίμενες ή θα ξεκαθαρίσεις το νέο ξεκίνημα, που φαίνεται πως ο εραστής σου έχει ανάγκη. Ο αγαπημένος σου, θα μπορούσε επίσης να βρει την αισιόδοξη, θετική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, υπέροχα γοητευτική. Αυτή η αίσθηση, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά για τη σχέση σου.

Σκορπιός: Μπορεί να έχεις χάσει τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να προχωρήσεις στα ερωτικά σου. Θα νιώσεις όμως πιο έτοιμη, για να εστιάσεις σ’ αυτό που είναι δυνατό και να συνδεθείς με την περιπετειώδη πλευρά σου, για να βρεις την απάντηση. Ένα βαθύτερο επίπεδο εκπλήρωσης, μπορεί επίσης να απαιτήσει από σένα, να αφήσεις μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Αλλά αυτό, είναι μια γέφυρα που μπορείς να περάσεις, μόνο αφού κάνεις το τολμηρό βήμα που ενθαρρύνεσαι να κάνεις τώρα.

Τοξότης:Η σύγχυση ή η αβεβαιότητα μπορεί να είναι λιγότερο εμφανείς στη σχέση σου, που αφορά το «ποιος κατέχει ή τί μοιράζεται». Το συναισθηματικό πάθος επηρεάζει την βαθιά ανταλλαγή και την οικειότητα, που αποδεικνύονται διαφωτιστικά και χρήσιμα. Γιατί εσύ και ο εραστής σου επαναπροσδιορίζετε τους ρόλους σας, στη σχέση σας – με απολαυστικά σέξι αποτελέσματα!

Αιγόκερως: Η περιέργειά σου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ένα θέμα που σ’ έχει προβληματίσει αρκετό διάστημα. Είτε έχεις μια ξαφνική έμπνευση είτε κάνεις μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη, μπορείς να απλοποιήσεις αυτό που σου έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη σύγχυση τελευταία. Κάνοντας μια άμεση ερώτηση, μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Υδροχόος: Κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, θα ήταν ίσως πιο απλό, αν οι γραμμές επικοινωνίας με τον εραστή σου, δεν ήταν περίπλοκες. Ίσως να βλέπεις μια συγκεκριμένη κατάσταση, με έναν απλούστερο τρόπο από ό, τι ο αγαπημένος σου, αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο πιο έντονα από το αναμενόμενο, για να τον καθησυχάσεις ή να μετριάσεις κάποιες ανησυχίες του. Η υπομονή και η ανεκτικότητά σου αυτή τη στιγμή, θα απαλύνει κάθε διαφαινόμενη ένταση.

Ιχθύες: Μια θαυμάσια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και να καταβάλεις τις απαραίτητες προσπάθειες- κάτι που δυσκολευόσουν να κάνεις πρόσφατα. Το να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το σημείο από όπου θα ξεκινήσεις για να λύσεις το πρόβλημα, μπορεί να έχει προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις. Ωστόσο, αν δεν ένιωθες σίγουρη για το πώς να εκφράσεις τις απόψεις σου, στον εραστή σου, όσο απλά και ειλικρινά ήθελες, τότε θα ανακαλύψεις πως τώρα είναι ευκολότερη η μεταξύ σας επικοινωνία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments