Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιμένουν οι Ισπανοί για Μπενίτο

ΑΕΚ: Επιμένουν οι Ισπανοί για Μπενίτο
Από την Ισπανία αναφέρουν πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Αλμπέρτο Μπενίτο της Σαραγόσα.

Η ΑΕΚ ψάχνει δεξί μπακ στην αγορά και ο Αλμπέρτο Μπενίτο της Σαραγόσα είναι μία από τις επιλογές που έχει στα χέρια της. Η Σαραγόσα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και ψάχνει έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών της. Ενας από τους παίκτες που βρίσκονται στο κάδρο των πωλήσεων είναι και ο δεξιός μπακ της, Αλμπέρτο Μπενίτο.

Οπως αναφέρει το elperiodicodearagon.com, η ομάδα της Αραγονίας θα πρέπει να βγάλει στο… κλαρί κάποιους ποδοσφαιριστές της κι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει το όνομα του Αλμπέρτο Μπενίτο. Και κάπου εκεί… εμπλέκεται και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, η Ενωση έχει κάνει πρόταση εδώ και καιρό στη Σαραγόσα για τον 26χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το καλοκαίρι του 2020. Από τη στιγμή που δεν ανανεώνει με την ομάδα της Segunda Divison, η αποχώρησή του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με πιθανό προορισμό την Ελλάδα. Ο Μπενίτο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις επίσης ισπανικές Ταραγόνα (2012-13), Σπόρτινγκ Χιχόν Β’ (2013-15) και Ρέους (2015-17).

Να αναφέρουμε πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Μπενίτο για τους «κιτρινόμαυρους», αφού πριν από περίπου 1,5 μήνα, η έντυπη μορφή της Elperiodico ανέφερε το ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ πάντως σε κάθε περίπτωση ψάχνει μπακ για να έχει λύσεις μαζί με τον Μιχάλη Μπακάκη, ενώ στην προετοιμασία αναμένεται να πάει και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments