Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κοντά σε Χόλμεν, πρόταση σε Αλιπούρ

ΑΕΚ: Κοντά σε Χόλμεν, πρόταση σε Αλιπούρ
Η ΑΕΚ φουλάρει για να κλείσει τις πρώτες μεταγραφές της. Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Σεμπάστιαν Χόλμεν. Έγινε πρόταση για Αλιπούρ.

Κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Χόλμεν βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» που προχώρησαν πρόσφατα σε αλλαγή προπονητή, δείχνουν αρκετά δραστήριοι στις μεταγραφικές υποθέσεις που την απασχολούν. Η υπόθεση του Σουηδού στόπερ βρίσκεται σε καλό σημείο για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρει η «Ώρα».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 27 ετών, ύψους 1.88 μ. και ταχύ παρά το μέγεθός του, που από το 2016 αγωνίζεται στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Έχει τα στοιχεία του αμυντικού που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι». Δηλαδή δυνατός, γρήγορος και αθλητικός και φέτος μετράει 22 συμμετοχές.Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο Τάσος Τσατάλης στην «Ώρα» δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να απασχολεί την ΑΕΚ η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, εφόσον υπάρξει happy end στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Περσέπολις για τον Αλί Αλιπούρ, όπως και στον ίδιο τον παίκτη. Είναι 23 χρονών διεθνής επιθετικός και ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Έχει 13 γκολ σε 28 αναμετρήσεις πρωταθλήματος φέτος, αλλά και 2 σε 6 στο ασιατικό Champions League. Πέρυσι είχε 19 γκολ σε 28 εμφανίσεις και άλλα 5 στο ασιατικό Champions League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments