Αθλητισμός

ΕΠΟ: Καταργείται η ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια – Τι γίνεται με το Κύπελλο

ΕΠΟ: Καταργείται η ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια – Τι γίνεται με το Κύπελλο
ΕΠΟ: Επίσης η FL είχε στείλει ένα σχετικό έγγραφο για την αδειοδότηση και την επιτήρηση των ομάδων, όμως δεν μπήκε ως θέμα στην ατζέντα της συζήτησης.

ΕΠΟ: Καταργείται η ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια, όπως αναφέρει το Gazzetta. To θέμα αυτό συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Παρότι το ζήτημα της δομής της νέας Super League 1 μετατέθηκε για να συζητηθεί με τις υπόλοιπες προκηρύξεις, υπήρξε κουβέντα για τον πειθαρχικό κώδικα και το κανονιστικό πλαίσιο της νέας χρονιάς. Μάλιστα το πιο σημαντικό που προκύπτει είναι ότι καταργείται ως ποινή η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια σε αναμετρήσεις Super League ή Κυπέλλου.

Επίσης η Football League είχε στείλει ένα σχετικό έγγραφο για την αδειοδότηση και την επιτήρηση των ομάδων, όμως δεν μπήκε ως θέμα στην ατζέντα της συζήτησης.

Κύπελλο: Απόφαση για μονό τελικό και χωρίς ομίλους

Η απόφαση για την τελική εισήγηση της μορφής του Κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα χρονιά είναι με κατάργηση ομίλων αλλά και με μονό τελικό. Μέχρι την φάση των “16” θα είναι μονοί αγώνες και μετά διπλοί στο Κύπελλο της νέας σεζόν. Επίσης ο τελικός θα είναι μονός και όχι διπλός, όπως ήταν η άλλη εναλλακτική που είχε πέσει στο τραπέζι. Θυμίζουμε πως η Super League επιζητούσε την κατάργηση των ομίλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments