Αθλητισμός

Ισμαέλ Σίλβα: Τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος

Ισμαέλ Σίλβα: Τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος
Ο Ισμαέλ Σίλβα φέρεται να είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση κεντρικού χαφ.

Ο Ισμαέλ Σίλβα αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για το χώρο του κέντρου. Οι πρωταθλητές θέλει οπωσδήποτε παίκτη για τα χαφ, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Σάκχοφ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Αρκετοί ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, αλλά αυτός που φέρεται να έχει κερδίσει τη μάχη είναι ο Βραζιλιάνος χαφ που αγωνίζεται στην Αχμάτ Γκρόζνι.

Νωρίτερα ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με σημαίες της Βραζιλίας. Την προηγούμενη φορά που ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε κάτι τέτοιο είχε αποκτηθεί ο Λέο Ζαμπά από την ίδια ομάδα.  Ο Ισμαέλ Σίλβα, οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μπορεί να βοηθήσει, παρά το μικρό ανάστημά του στα 1.69 μ., τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά το Δικέφαλο. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε τη σεζόν που τελείωσε 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 5 ασίστ και δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη ρωσική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του  2021.

Έδωσε τα χέρια με Ισμαέλ Σίλβα ο ΠΑΟΚ

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Δικέφαλου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ίσμαελ Σίλβα θα καλύψει ίσως τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης που υπάρχει, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μαουρίσιο και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Εβγέν Σάκχοβ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μεταβεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments