Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μπεργκ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μπεργκ
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην πλευρά του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό που να έχει την ευχέρεια στο εύκολο γκολ. Οι “ερυθρόλευκοι” εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και έχουν καταλήξει στον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αίν και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο έμπειρος φορ έχει μεγάλο κασέ για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 32χρονο. Σύμφωνα με τους με Σουηδικά δημοσιεύματα η Αλ Αχλί έχει προσεγγίσει τον παίκτη και του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η άλλη επιλογή του Μπεργκ είναι η πρόταση που έχει δεχτεί από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Τα ποσά του Ολυμπιακού για Μπεργκ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Aftonblade ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση με 1.5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο με τριετές συμβόλαιο, κάτι που φαίνεται να εξετάζει σοβαρά αλλά κα να το σκέφτεται πολύ ο Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η σύζυγος του Μπεργκ ψάχνει σπίτι στην πατρίδα τους. Ωστόσο επισημαίνεται ότι η αναζήτηση σπιτιού από την γυναικά του ενδεχομένως να δείχνει και τις προθέσεις του για το μέλλον.  Είτε αυτό είτε το επόμενο καλοκαίρι πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Γκέτεμποργκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments