Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κουχάρτσικ, ενδιαφέρον και για Νασιμέντο

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κουχάρτσικ, ενδιαφέρον και για Νασιμέντο
Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Πολωνούς, ενδιαφέρεται για τον Μιχάλ Κουχάρτσικ ενώ και ο Νασιμέντο φέρεται να απασχολεί το τριφύλλι.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα είναι ο Μιχάλ Κουχάρτσικ. Ο Πολωνός εξτρέμ επιβεβαίωσε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι του έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση. Ο 28χρονος επιθετικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λέγκια Βαρσοβίας μετά από εννιά χρόνια και ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε άλλη ομάδα. Προφανώς, η προοπτική να μετακομίσει σε άλλη χώρα δεν είναι εύκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός ακούγεται ένα οικείο περιβάλλον για Πολωνούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κουχάρτσικ δεν ασχολείται μόνο με το οικονομικό, αφού προ ημερών απέρριψε μία δελεαστική προσφορά από την Καϊσερίσπορ. Αυτό συνέβη επειδή δεν αισθάνεται ασφαλής με τις συνθήκες διαβίωσης στην Τουρκία και προτίμησε να περιμένει κάτι άλλο.

Επιπροσθέτως, ο Κουχάρτσικ συγκινεί αρκετές ομάδες από την Πολωνία. Η Ζάγκλεμπ Λούμπιν και η Σλατς Βρότσλαβ έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον και από άλλες. Όμως, ο Κουχάρτσικ διστάζει να τεθεί αντιμέτωπος με τη Λέγκια, την οποία υποστηρίζει από παιδί.

Το κασέ του είναι στα 270 χιλιάδες ευρώ περίπου, ποσό μη απαγορευτικό αλλά άξιο σκέψης για το «τριφύλλι», που βρίσκεται ξανά σε εποχή σκληρού μνημονίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφορικά με το κέντρο της άμυνας οι «πράσινοι», πέραν του Τόνι Σούνιτς, έχουν ξεχωρίσει και την περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο. Ο «άσος» της Φεϊρένσε έχει αγωνιστεί με την πορτογαλική ομάδα 22 φορές την τελευταία διετία, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Νταμπίζα, όταν η Ομόνοια τον αποκτούσε ως δανεικό από την Κολωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments