Αθλητισμός

Σούπερ Λίγκα: Οι εκλογές βάζουν σε κίνδυνο τα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ

Σούπερ Λίγκα: Οι εκλογές βάζουν σε κίνδυνο τα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ
Οι επικείμενες εκλογές και η πιθανή αλλαγή κυβέρνησης φέρνει προβληματισμό στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που έχουν υπογράψει τηλεοπτικά συμβόλαια με την ΕΡΤ.

Τα πάνω κάτω είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου (πιθανότατα) και την διαφαινόμενη αλλαγή στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι πιθανό να επέλθουν αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και εφτά ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα, οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία και Απόλλωνας Σμύρνης που είχαν συμβόλαιο με την ΕΡΤ είναι στον «αέρα». Ενώ το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα και το σενάριο να αλλάξει στέγη και είναι στην ΕΡΤ από τη νέα σεζόν και ο ΠΑΟΚ.

Η ΕΡΤ θα έχει και τα δικαιώματα της Super League 2 τη νέα χρονιά (αν και ακόμη δεν έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση) ωστόσο σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεχίσει στην κυβέρνηση τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Πάντως μεγαλομέτοχος ομάδας που έχει υπογράψει στην ΕΡΤ έλεγε πως δεν ανησυχεί, καθώς η συμφωνία με την κρατική τηλεόραση ήταν διετής υπό την προϋπόθεση της μείωσης των ομάδων σε 14, όπως και έγινε. “Εμείς υπογράψαμε συμβόλαιο δύο ετών με την προϋπόθεση να μειωθούν οι ομάδες σε 14. Δεν ανησυχούμε”.

Ακόμη ωστόσο κι αν τεθεί τέτοιο θέμα, εκτιμάται ότι τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης, εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, καθώς έχουν κόσμο που φέρνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments