Μedia

Survivor: “Από μικρός έλεγα ότι θα πάω στο reality” λέει πρώην παίκτης

Survivor: “Από μικρός έλεγα ότι θα πάω στο reality” λέει πρώην παίκτης
Ένας πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι ήταν παιδικό του όνειρο η συμμετοχή στο παιχνίδι.

Πριν από τρία χρόνια το Survivor επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Εκείνος ο κύκλος του reality επιβίωσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του να κερδίσουν πολλές δουλειές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας τους. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του παιχνιδιού ήταν ο Ορέστης Τσάνγκ. ‘Ενας Κινέζος μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην παίκτης, μετά τη συμμετοχή του ασχολήθηκε με την πολιτική, ενώ επέστρεψε στις πίστες μάχης, αλλά για άλλο reality. Συγκεκριμένα ο Ορέστης Τσάνγκ πήρε μέρος στο Nomads που προβλήθηκε από τον ANT1. Πλέον έχει αφήσει πίσω του τα reality επιβίωσης, αλλά δεν έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στο Survivor ήταν ένα παιδικό όνειρο.

Ορέστης Τσάνγκ: “Μικρός έβλεπα Survivor”

“Εγώ γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, είμαι ένας Θεσσαλονικιός Κινέζος. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβλεπα Survivorμε την αδερφή μου και λέγαμε ότι μια μέρα θα πάμε! Δήλωσα πρώτα εγώ συμμέτοχη και μετά η αδερφή μου. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή κακό, παρόλα αυτά νομίζω ότι η συμμέτοχη μου στο Survivor ήταν μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Κέρδισα πολύ από την αγάπη του κόσμου. Οι haters πάντα θα με μισούν. Δεν ασχολούμαι με αρνητικά σχόλια.

Στο Nomads πήγα γιατί ήθελα να ζήσω με τα υπόλοιπα παιδιά ένα reunion. Μου έχουν κάνει πρόταση από εκπομπές, αλλά θέλω να κάνω κάτι που μου ταιριάζει. Μου αρέσουν πολύ οι ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές. Έχω να κάνω σχέση πριν από το Survivor!”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments