Πολιτική

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Η πρώτη αντίδραση Βαρουφάκη που δεν μπαίνει Ευρωβουλή

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Η πρώτη αντίδραση Βαρουφάκη που δεν μπαίνει Ευρωβουλή
Ο κ. Βαρουφάκης μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2019 προανήγγειλε προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, "που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25".

Η πρώτη αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη για τη διαφαινόμενη χαμένη έδρα στην Ευρωβουλή, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2019, ήρθε μέσω Twitter. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δίνουν στο ΜέΡΑ25 το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούν σε κάλεσμα καθώς και να επιδιώξουν προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, που εκφράζει ικανοποίηση για την παρουσία του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές. Ο κ. Βαρουφάκης θεωρεί ότι με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το κόμμα του κέρδισε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε κάλεσμα για πλατιά πολιτική.

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης προανήγγειλε προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, «που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25, κάτι που θα γίνει σε συγκέντρωση την Τετάρτη στην ΕΣΗΕΑ. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έγραψε: «Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε κάλεσμα για πλατιά πολιτική.

-προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments