Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος: Απάντησε για τις επιστολές του Ιησού

Κυριάκος Βελόπουλος: Απάντησε για τις επιστολές του Ιησού
Μια από τις πιο «διάσημες» πωλήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου είναι αυτές των επιστολών του Ιησού.

Η είσοδος του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ευρωβουλή ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της Κυριακής. Ο δημοσιογράφος – τηλεπωλητής και η Ελληνική Λύση κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 4% και να κερδίσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μια από τις πιο «διάσημες» πωλήσεις του, είναι αυτές των επιστολών του Ιησού που έγιναν αμέσως viral. Ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” πουλούσε βιβλίο του Παπαζήση με μεγάλο καμάρι και ως παγκόσμια ανακάλυψη. Μερικές από τις προσπάθειες του για να πείσει:

«Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Να τη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Να τη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Βελόπουλος προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του βρίζοντας με χυδαίο τρόπο όσους τον αμφισβήτησαν και πετώντας το μπαλάκι στον Παπαζήση που έγραψε το βιβλίο το οποίο ο ίδιος ως ιστορικός έχει τσεκάρει.

Η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, απάντησε με ανάρτησή του στο twitter. Ο Βελόπουλος χαρακτηρίζει «άεργους» και «τεμπέληδες» όσους του ασκούν κριτική για τις περιβόητες… επιστολές του Ιησού και τις θαυματουργές αλοιφές από το Άγιο Όρος, «προϊόντα» που πουλούσε ο ίδιος μέσα από την τηλεόραση.

«ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,ΝΔ,Χ.Α. ΚΤΛ ΚΟΜΜΑΤΑ …!Όταν άεργοι και τεμπέληδες με κρίνουν για μια από τις δουλειές που κάνω εγώ δίνοντας δουλειά σε Έλληνες ρωτώ: Εσείς τι δουλειά κάνετε ακριβώς ; ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΑΕΡΓΟΙ!», έγραψε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments