Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Τρίτη (28/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Τρίτη (28/5/19)
Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (28/5/19).

Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (28/5/19). Κριός: Αν είσαι ελεύθερη κι αναρωτιέσαι αν η προσπάθειά σου να προσελκύσεις ή να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο ήταν μάταια, τότε θα λάβεις τη διαβεβαίωση ότι έχεις πράξει σωστά. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, είναι σημαντικό να βλέπεις με ρεαλισμό τις ερωτικές σου φιλοδοξίες. Ευτυχώς, ο Κόσμος μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις αισιόδοξη, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μ’ αυτό που μπορεί να επιτευχθεί τώρα και στο μέλλον.

Ταύρος: Αν οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές με τον εραστή σου, είχαν πρόσφατα έναν ασυνήθιστα σοβαρό ή έντονο τόνο, τότε έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο έξυπνες συζητήσεις. Ίσως προτιμάς να αποκαλύπτεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή το όραμά σου για το κοινό ερωτικό σας μέλλον, πιο ζωντανά ή φανταστικά…. κι αυτό θα μπορούσε να είναι ο τέλειος καταλύτης για να εμβαθύνεις τη σχέση σου…. να ωριμάσεις ή ό,τι άλλο ήθελε προκύψει!

Δίδυμοι: Ο ουρανός υπονοεί ότι θα μπορούσες να απολαύσεις έντονο ερωτισμό, που προέρχεται από την αισιοδοξία που νιώθεις για τη σύνδεση που έχεις, μ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ωστόσο, παρόλο που η ανάγκη να είσαι λογική και πρακτική μπορεί να σε αναγκάσει να συγκρατηθείς, αυτό δεν είναι κακή ιδέα αυτή τη στιγμή. Όπως επιθυμείς να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στα ερωτικά σου, δώσε και σ’ αυτό που χρειάζεται, ρεαλιστική προσοχή.

Καρκίνος: Θα νιώθεις πολύ ευαίσθητη αυτή τη στιγμή……ιδιαίτερα για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου ατόμου. Όσο όμως κι αν θέλεις να κινήσεις γη και ουρανό γι’ αυτόν, είναι σημαντικό να μην εστιάζεις τόσο έντονα στις ανάγκες του και να παραβλέπεις τις δικές σου. Ο εραστής σου, θα είναι πιθανώς ευγνώμων για όσα κάνεις για λογαριασμό του, αλλά βεβαιώσου ότι έχεις ενσωματώσει ό, τι σε ευχαριστεί ή σε ικανοποιεί, σε όλα όσα κάνεις. Δεν πρέπει να ζητάς περισσότερη αγάπη και προσοχή, αλλά ίσως χρειαστεί.

Λέων: Θα αισθανθείς έτοιμη, να βγεις από τη ζώνη άνεσης, για να προχωρήσεις τη σχέση σου, σ’ ένα συναρπαστικό και ίσως ανεξερεύνητο πεδίο. Η τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, μπορεί να φέρει ευχάριστες και συγκλονιστικές εξελίξεις. Απλά να είσαι έτοιμη να πάρεις μια ανάσα και ν’ αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά όσα έχεις θέσει σ’ εφαρμογή. Επειδή θα είναι μια κατάσταση….μόνιμη!

Παρθένος: Αυτό που είσαι διατεθειμένη να δεχτείς ή να αγκαλιάσεις στη σχέση σου, ίσως να το αγνοήσεις ή να το απορρίψεις γρήγορα! Όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη και χειροπιαστή πρόοδο στη σχέση σου τώρα. Αν συνειδητοποιήσεις πως κοιτάς προς μια ανεξερεύνητη περιοχή ή νιώθεις έτοιμη να ρισκάρεις…..τότε μια απότομη κίνηση σε μια συγκεκριμένη γραμμή, μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ζυγός: Θα απολαύσεις ευχάριστα και ισχυρά πάθη….. αλλά ορισμένοι θα είναι πολύ ισχυροί, για να τα καταστείλουν. Αυτή είναι η ώρα να πεις όσα νιώθεις και να μη φοβηθείς να το κάνεις. Γιατί θα εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θ’ αντιμετωπίσεις. Το να είσαι διαφανής με τα συναισθήματά σου, θα το κάνει πολύ πιο εύκολο για κάποιον να ανταποκριθεί. Η αυθεντικότητα είναι το εισιτήριό σου, για την ενίσχυση της σχέσης σου – και την ενίσχυση του πάθους!

Σκορπιός: Η στάση σου απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις, θα είναι περισσότερο αισθησιακή, από σεξουαλική αυτή τη στιγμή. Η αποτελεσματική και ευχάριστη χρήση και των πέντε αισθήσεων μπορεί να είναι διασκεδαστική και διαφωτιστική! Σου προσφέρεται επίσης μια ευχάριστη «γειωμένη ενέργεια» που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού σου, σε πολλά επίπεδα. Οι λέξεις θα μπορούσαν να είναι σέξι, αλλά δεν θα είναι τόσο ισχυρές ή βαθιές όπως η φυσική επαφή, τώρα.

Τοξότης: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, θα εξαντλήσουν την ερωτική σου ενέργεια! Και δε θα έχεις διάθεση να προσπαθήσεις να είσαι «ζωντανή» εκεί που υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στην αντιμετώπιση των καθημερινών σου υποχρεώσεων και στην απόλαυση λίγης χαλάρωσης με τον εραστή σου! Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα στις απαιτητικές υποχρεώσεις σου και να κάνεις ό, τι χρειάζεται, να γίνει! Η εστίαση της προσοχής σου στις προσφερόμενες ερωτικές στιγμές θα ανεβάσει σύντομα, τον κατάλογο των προτεραιοτήτων σου!

Αιγόκερως: Ίσως έχεις μια έντονη επιθυμία να επικεντρώσεις περισσότερο την προσοχή σου, στον εραστή σου. Αυτό το βελτιωμένο επίπεδο προσοχής, θα ανοίξει την μεταξύ σας επικοινωνία, με τρόπους που απελευθερώνουν τα συναισθήματα που έχεις γι’ αυτόν! Όμως αυτή η αποκάλυψη, μπορεί να χρειαστεί να γίνει με μετρημένο τρόπο. Υπάρχει ο κίνδυνος να είσαι επιρρεπής στο να μιλήσεις για όλα μονομιάς, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει μια απλή ανταλλαγή, πιο περίπλοκη…. ή να ξεφουσκώσει τη μαγεία που πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Υδροχόος: Μια σύντομη αναταραχή στα ερωτικά σου, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς ή να αποτρέψεις, συνδυάζοντας ευφυία και ευαισθησία. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να δει ένα θέμα πιο σοβαρά απ’ ότι εσύ…. ή να σε κατηγορήσει ότι δεν φροντίζεις για κάτι, που είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Με μια χαλαρή στάση, μπορείς να τον βοηθήσεις να καταλάβει, και να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο!

Ιχθύες: Η λογική πιθανότατα δεν έχει να παίξει κανένα ρόλο, σ’ αυτό που επιθυμείς να επιβεβαιώσεις μέσα σου. Προσπάθησε να μην προσεγγίσεις αυστηρά αυτό που αισθάνεσαι, για να το αποκρυπτογραφήσεις. Είναι επίσης πιθανό ότι η αισιοδοξία που αισθάνεσαι σχετικά με το τι συμβαίνει στην ερωτική ζωή σου, θα σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο με τον εραστή σου. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες μπορεί να έχουν βοηθήσει, αλλά είναι ένα ακόμα βήμα που φαίνεται πως χρειάζεται να γίνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments