Αθλητισμός

Μάρτιν Σκρτελ: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι

Μάρτιν Σκρτελ: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι
Ο Ολυμπιακός έχει δύο μεγάλους ανταγωνιστές στο θέμα της μεταγραφής του Μάρτιν Σκρτελ. Τη Φενέρμπαχτσε και την Ρέιντζερς.

Ο Μάρτιν Σκρτελ εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, αλλά η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη. Και ο βασικότερος λόγος γι’ αυτό έχει να κάνει με τους ανταγωνιστές που υπάρχουν για τον Σλοβάκο στόπερ. Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσε και η Ρέιντζερς είναι οι δύο ομάδες που εμφανίζονται ως ανταγωνιστές.

Η Φενέρμπαχτσε, από τη δική της πλευρά, που είναι η ομάδα, με την οποία συνεργαζόταν ο Σκρτελ και το συμβόλαιό του λήγει, του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου για 1+1 χρόνια, επιχειρώντας να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη.

Όσον αφορά τη Ρέιντζερς, η σκωτσέζικη ομάδα έχει στον πάγκο της τον Στίβεν Τζέραρντ, που γνωρίζει τον έμπειρο σέντερ μπακ από τότε, που έπαιζαν μαζί στη Λίβερπουλ και, ασφαλώς, θα τον ήθελε στην ομάδα του, με την απόφαση να ανήκει στον ίδιο τον παίκτη, που δεν έχει δείξει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, θα συνεχίσει να παλεύει, για να τον κάνει δικό του.

Από ‘κει και πέρα, για τον Σεμέδο, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, έχουν υπάρξει συζητήσεις με τη Βιγιαρεάλ που αξιώνει ένα «σημαντικό» ενοίκιο για την παραχώρησή του, ενώ τον έχουν πλησιάσει και ομάδες από τη Γαλλία και την Αγγλία.

Ο 25χρονος άσος φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, λόγω και της ζεστής προσέγγισης του συμπατριώτη του προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments