Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με ανατροπή στον 3ο γύρο του Roland Garros (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με ανατροπή στον 3ο γύρο του Roland Garros (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Ούγκο Ντελιέν και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ (4-6, 6-0, 6-3, 7-5) του Ούγκο Ντελιέν και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Roland Garros. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τενίστας καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά το σετ κάνοντας μπρέικ και παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 και 3-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη και ο Ντελιέν κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά. Κατά τη διάρκεια του όγδοου γκέιμ, ο Βολιβιανός τενίστας χτύπησε στο πόδι και υπήρξε αναγκαστική διακοπή. Τελικά ο Ντελιέν επέστρεψε έπειτα από την φροντίδα του γιατρού, με τον Τσιτσιπά να ισοφαρίζει. Στη συνέχεια όμως ο Βολιβιανός υπερασπίστηκε το σερβίς του και κατάφερε να σπάσει αυτό του Τσιτσιπά κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ δυνατά και με μια φοβερή αντεπίθεση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον 25χρονο αντίπαλο του. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε όπως τα προηγούμενα δύο, δηλαδή με μπρέικ του Τσιτσιπά, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να το κάνει στο τρίτο γκέιμ. Στη συνέχεια ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του και έκανε ακόμα ένα μπρέικ στο ένατο γκέιμ κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ ο Ντελιέν ξεκίνησε πολύ καλά κάνοντας μπρέικ και παίρνοντας το προβάδισμα με 2-0 στα γκέιμ. Έπειτα από αυτό ο Στέφανος άρχισε να πιέζει και έκανε το μπρέικ στο όγδοο γκέιμ ισοφαρίζοντας σε 4-4. Στη συνέχεια πέρασε μπροστά και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη ωστόσο ο Ντελιέν ισοφάρισε σε 5-5. Τελικά όμως ο Στέφανος έδειξε την ανωτερότητα του και πήρε το γκέιμ με 7-5.

Πλέον ο Στέφανος θα περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλο του στη συνέχεια του γαλλικού Grand Slam που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο τελευταίος πόντος που έδωσε την νίκη στον Στέφανο ΤσιτσιπάQ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments