Ελλάδα

Ανατροπή κλούβας της αστυνομίας με κρατούμενους στην εθνική οδό (pics&vid)

Ανατροπή κλούβας της αστυνομίας με κρατούμενους στην εθνική οδό (pics&vid)
Ανατροπή κλούβας πριν από λίγη ώρα στο δρόμο από Κόρινθο προς Τρίπολη. Τραυματίστηκαν αστυνομικοί και κρατούμενοι.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00, στο δρόμο από Κόρινθο προς Τρίπολη και συγκεκριμένα στην είσοδο προς Αρχαία Κόρινθο, όταν κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη με κρατούμενους τούμπαρε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 20 κρατούμενοι μεταφέρονταν σε διάφορες φυλακές της Πελοποννήσου. Οι περισσότεροι στις φυλακές της Τρίπολης. Στην κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών, βρίσκονταν και αστυνομικοί που τους συνόδευαν. Στο σημείο έχει σπεύσει ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και 4 κρατούμενοι, που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Κορίνθου. Στις φωτογραφίες του korinthostv, φαίνεται η κλούβα της αστυνομίας που ανατράπηκε.

Η μεταγωγή θα κατέληγε στις Φυλακές Τριπόλεως και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες η κλούβα εξετράπη της πορείας της στην στροφή της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άντρες της Τροχαίας. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί εντελώς στο σημείο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί έξι τραυματίες κρατούμενοι και τέσσερις αστυνομικοί.

Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο ατύχημα. Ο οδηγός της κλούβας έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε.

Δείτε τις εικόνες από το Korinthostv.gr:

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Φωτογραφία / EUROKINISSI

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments