Ελλάδα

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για τις εκλογές και τα αγγλικά του Τσίπρα

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για τις εκλογές και τα αγγλικά του Τσίπρα
Στο σημερινό σκίτσο ο Αρκάς σχολιάζει ξανά τα αγγλικά του πρωθυπουργού.

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν, μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι πολιτικοί αρχηγοί κινούνται σε ρυθμούς εκλογών, αφού ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Ο Αρκάς λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με τα γνωστά σκίτσα του την επικαιρότητα. Μάλιστα ακόμα μια φορά σχολίασε τα αγγλικά του πρωθυπουργού.

Είναι γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει σχολιαστεί πολλάκις για την προφορά του και τις γνώσεις του στα αγγλικά. Ο Αρκάς αγαπά να σχολιάζει τόσο τα πολιτικά δρώμενα όσο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και δεν είναι μάλιστα λίγα τα σκίτσα του για την παιδική ηλικία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο σημερινό σκίτσο σχολιάζει ξανά τα αγγλικά του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα γράφει: “We eat big boufla, but we have ahlada the queue”, μεταφράζοντας την γνωστή παροιμία “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”. Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και την πρόθεση του πρωθυπουργού να αλλάξει την κατάσταση και να κερδίσει ξανά τους ψηφοφόρους του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments