Ελλάδα

Τροχαίο στην εθνική: Στην κλούβα που ανετράπη και ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης

Τροχαίο στην εθνική: Στην κλούβα που ανετράπη και ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης
Στην κλούβα η οποία ανετράπη σήμερα το πρωί βρισκόταν ο 43χρονος από το Μοσχάτο, ο οποίος μεταφερόταν στις φυλακές της Τρίπολης.

Και ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης στο Μοσχάτο που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του ΗΣΑΠ, βρισκόταν ανάμεσα στους 15 κρατούμενους που επέβαιναν στην κλούβα του Μεταγωγών, η οποία ανετράπη το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου σε ένα σφοδρό τροχαίο. Ο 43χρονος μεταφερόταν στις φυλακές Τριπόλεως.

Κατά την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκαν έξι κρατούμενοι και επτά αστυνομικοί που διακομίστηκαν στο νοσοκομεία Κορίνθου, στη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και Λεύκτρου – Σπάρτης στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι μεταφέρονταν σε διάφορες φυλακές της Πελοποννήσου. Οι περισσότεροι στις φυλακές της Τρίπολης. Στην κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών, βρίσκονταν και αστυνομικοί που τους συνόδευαν. Ανάμεσα στους κρατούμενους, λοιπόν, βρισκόταν και ο 43χρονος.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Η μεταγωγή θα κατέληγε στις Φυλακές Τριπόλεως και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες η κλούβα εξετράπη της πορείας της στην στροφή της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη.

Το συμβάν, πάντως, αντιμετωπίζεται ως τροχαίο ατύχημα. Ο οδηγός της κλούβας έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments