Lifestyle

Game of Thrones: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο “Τζον Σνόου”

Game of Thrones: Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο “Τζον Σνόου”
Ο "Τζον Σνόου" κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον του Game of Thrones εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ στις ΗΠΑ.

Η μεγάλη επιτυχία και η ξαφνική παγκόσμια αναγνωρισιμότητα φαίνεται ότι έπεσαν βαριά στον Κιτ Χάρινγκτον, γνωστό σε όλους μας “Τζον Σνόου” από το Game of Thrones εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Κονέκτικατ σύμφωνα με την New York Post.

Ο Κιτ Χάρινγκτον, που πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Τζον Σνόου επί 8 χρόνια σύμφωνα με τον μάνατζέρ του αποφάσισε να αξιοποιήσει το κενό στο πρόγραμμά του και να περάσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του σε ένα κέντρο ευεξίας… Το συγκεκριμένο κέντρο που κοστίζει 120.000 δολάρια το μήνα μαθαίνει σε όσους το προτιμούν πως να αντιμετωπίζουν το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα.

Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους στο στενό περιβάλλον του Κιτ Χάρινγκτον, ο ηθοποιός είχε και προβλήματα με το αλκοόλ. Στο πλευρό του είναι και η σύζυγός του και επίσης πρώην πρωταγωνίστρια του GoT, Rose Leslie.

Το τέλος της σειράς λέγεται ότι κόστισε πολύ στον Κιτ Χάρινγκτον. Από άσημος ηθοποιός έγινε πασίγνωστος και αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο. Μόνο στις ΗΠΑ το φινάλε της σειράς Game of Thrones το είδαν περίπου 20 εκατομμύρια τηλεθεατές. Και ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι στην ανάγνωση του τελευταίου κύκλου είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments