Lifestyle

Καλομοίρα: Συνάντηση με τον Καραφώτη 15 χρόνια μετά το Fame Story

Καλομοίρα: Συνάντηση με τον Καραφώτη 15 χρόνια μετά το Fame Story
Ο Κώστας Καραφώτης συναντήθηκε με την Καλομοίρα στην Νέα Υόρκης και ο τραγουδιστής ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Μία μοναδική έκπληξη περίμενε την Καλομοίρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς συναντήθηκε με τον Κώστα Καραφώτη έπειτα από πολλά χρόνια. Οι δύο τραγουδιστές ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Fame Story πριν από 15 χρόνια. Και οι δυο προχώρησαν στο τραγούδι και ξεχώρισαν για τις συνεργασίες τους.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καραφώτης στο πλαίσιο της περιοδείας του μαζί με τη Γλυκερία σε Αμερική και Καναδά βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις βόλτες του στους δρόμους της Νέας Υόρκης και κάπου εκεί συνάντησε την Καλομοίρα. Για την συνάντησή του με την Καλομοίρα έγραψε στο Instagram:

«Reunion in New York City! Απλά δεν έχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα,που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας!Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος!Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο !♥️♥️!!».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραφώτη στο instagram

Η κούκλα κόρη της Καλομοίρας

Η Καλομοίρα είναι μια αφοσιωμένη μανούλα και έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προτεραιότητα της πλέον είναι οι γιο της και η κόρη της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές.

Σε μια από αυτές πόζαρε με την κορούλα της και είδαμε ότι έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα, σαν την μαμά της.

View this post on Instagram

Happy name day to my little superstar ⭐️! Hope everyone had a nice weekend. Happy Monday guys! ❤️

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments