Πολιτική

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλει τείχος στον Έβρο και ναρκοπέδιο για τους Τούρκους (vid)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλει τείχος στον Έβρο και ναρκοπέδιο για τους Τούρκους (vid)
Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει εμφανιστεί σε όλα τα κανάλια και επαναλαμβάνει τις ακραίες απόψεις του. Όπως αυτή που ανέφερε στο One Channel για τείχος και... ναρκοπέδιο στον Έβρο προκειμένου να εμποδίσει τους "λαθροεισβολείς", όπως χαρακτήρισε τους μετανάστες.

«Τείχος στον Εβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους, καθώς αυτοί, αν γίνει πόλεμος, θα κάνουν βόλτα μέχρι τη Θεσσαλονίκη». Τάδε έφη… Κυριάκος Βελόπουλος. Ο επικεφαλής του κόμματος “Ελληνική Λύση” δε σταματάει να… εκπλήσσει (για να το πούμε κομψά) με αρνητικό τρόπο όσους τον ακούν. Και να μας κάνει να απορούμε πως κατάφερε να πάρει 4% στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

«Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι στην Ελλάδα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και χρησιμοποίησε τον όρο «λαθροεισβολείς» λέγοντας ότι τους ονομάζουμε… λανθασμένα πρόσφυγες. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, που εξασφάλισε έδρα στην Ευρωβουλή, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΟΝΕ, ξεκαθάρισε πώς ο ίδιος θα χειριστεί το θέμα, υποστηρίζοντας πως «πρέπει να πάνε από εκεί που ήρθαν».

Όσον αφορά στον τρόπο πού θα το πετύχει αυτό, ένα τείχος στον Έβρο – ανάλογο με του Τραμπ στο Μεξικό – και ένα ναρκοπέδιο θα λύσουν το πρόβλημα. «Τείχος στον Εβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους, καθώς αυτοί, αν γίνει πόλεμος, θα κάνουν βόλτες μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τα ίδια επανέλαβε και σήμερα σε τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ. Μίλησε για τείχος και για ναρκοπέδιο, κάνοντας τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να τον κοιτάζουν με απορία και… τρόμο.

Δείτε τα όσα δήλωσε στο One:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments