Video

Gus G: Ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy (vid)

Gus G: Ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy (vid)
Ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show“. Ο Gus G μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη heavy metal, τη συνεργασία του με τον Ozzy αλλά και για την απόφασή του να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision.

Ποιος είναι ο Gus G

Ο Κώστας Καραμητρούδης, περισσότερο γνωστός ως Gus G. είναι Έλληνας αναγνωρισμένος μουσικός και κιθαρίστας της heavy-metal. Ο Gus G είναι γνωστός κυρίως λόγω της συνεργασίας του με τον Ozzy Osbourne αλλά και του προσωπικού του συγκροτήματος Firewind. Έχει παίξει επίσης με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil. Ο Gus G. συνεργάζεται με την εταιρεία Jackson η οποία διαθέτει ‘Gus G’ signature μοντέλα.

Είναι ένας από τους νεότερους μουσικούς του metal που έχει φτάσει σε μεγάλο επίπεδο στην κιθαριστική τεχνική. Στα 18 του χρόνια, έφυγε από την Ελλάδα για να γραφτεί στο διάσημο μουσικό κολέγιο του Berklee, στη Βοστόνη. Μερικές εβδομάδες αργότερα, εγκατέλειψε τις σπουδές του και ξεκίνησε να δουλεύει προσπαθώντας να γίνει αναγνωρίσιμος στο χώρο της metal μουσικής. Την περίοδο που ήταν στο Berkley, συναντήθηκε με τον Joe Stump, τον οποίο αναγνωρίζει ως μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του.

Έχει παίξει και συμμετάσχει σε περισσότερους από 47 δίσκους, ενώ έχει παίξει ζωντανά με σπουδαίους μουσικούς, όπως ο Vinnie Moore και ο Uli Jon Roth.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments