Video

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Απίθανο βίντεο των Απαράδεκτων για τις εκλογές

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Απίθανο βίντεο των Απαράδεκτων για τις εκλογές
Ξεκαρδιστικό βίντεο των Απαράδεκτων για τις εκλογές.

Οι εθνικές εκλογές είναι προ των πυλών, καθώς σε έναν μήνα και κάτι θα πρέπει οι Έλληνες να αποφασίσουν για την επόμενη Κυβέρνηση. Η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές.

Έτσι λοιπόν η προεκλογική περίοδος που βρισκόμαστε εδώ και καιρό παρατείνεται και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη “επεισόδια”. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 οι “Απαράδεκτοι” έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική τηλεόραση και έζησαν με το τηλεοπτικό κοινό για 49 συνολικά επεισόδια. Η σειρά προβλήθηκε στο Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 1991-1992 και 1992-1993.

Αδιαμφισβήτητα οι Απαράδεκτοι στιγμάτισαν ολόκληρη την δεκαετία του ’90 με ένα χιούμορ ανατρεπτικό που δεν άφηναν τίποτα όρθιο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην στηλιτεύσουν και την πολιτική σκηνή του τόπου, που από τότε μέχρι σήμερα έχει δει πολλά πρόσωπα να αλλάζουν, αλλά οι “γραμμές” που τη διέπουν είναι κοινές.

Δείτε πως ψήφιζαν οι Απαράδεκτοι:

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το επεισόδιο 37 των Απαράδεκτων, με τίτλο “Το Κολάν”. Στο επεισόδιο, οι Απαράδεκτοι ιδρύουν ένα νέο κόμμα και ο Σπύρος, ως πρόεδρος του, αποφασίζει να ανοίξουν ένα τηλεοπτικό κανάλι. Το νέο κανάλι βγαίνει στον αέρα και αρχίζει να μεταδίδει εκπομπές. Εκπομπές στις οποίες εμφανίζεται όλη η παρέα, μέχρι τη στιγμή που ένας αστυνόμος, ο οποίος θέλει κι αυτός να βγάλει στον αέρα τη δική του εκπομπή, αρχίζει να τους δημιουργεί ανεπανόρθωτα προβλήματα.

Ολόκληρο το ιστορικό επεισόδιο των Απαράδεκτων:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments