Video

Survivor spoiler (29/5/19): Ποια ομάδα κερδίζει το special έπαθλο (vids)

Survivor spoiler (29/5/19): Ποια ομάδα κερδίζει το special έπαθλο (vids)
Survivor spoiler (29/5/19): Οι δύο ομάδες του Survivor θα δώσουν μάχη για ένα special έπαθλο.

Survivor spoiler (29/5/19): Οι επίλεκτοι κέρδισαν τους Survivors 2019 και πήραν τον έπαθλο για το ταξίδι στην Μύκονο. Πλέον οι Survivors επιστρέφουν στην “ρουτίνα” τους και ετοιμάζονται να αγωνιστούν ξανά ως Άσπρη και Μαύρη ομάδα. Το αποψινό αγώνισμα έχει special έπαθλο γευστικού χαρακτήρα. Οι κόντρες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κόβουν την ανάσα σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με πολλά νερά, πολλά εμπόδια.

Οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους αν θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού. Η έκπληξη όμως του αποψινού επεισοδίου είναι η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη όπου ανακοινώνει στους παίκτες των δύο ομάδων ότι από εδώ και στο εξής οι δύο ομάδες θα μένουν μαζί στην ίδια παραλία.

Δείτε το trailer με το σημερινό επεισόδιο

Στο αποψινό αγώνισμα, οι παίκτες δυσκολεύονται αρκετά, καθώς η κούραση έχει κάνει την εμφάνιση της σε αρκετούς. Πολλοί δεν έχουν τις δυνάμεις να βγάλουν σωστά τον στίβο μάχης και μάλιστα θα έχουμε και λιποθυμικά επεισόδια. Από τα στιγμιότυπα του επεισοδίου, η ομάδα που έχει το πάνω χέρι και εμφανίζεται πολύ πιο δυνατή είναι η Μαύρη ομάδα και έχει το σαφές προβάδισμα για το special έπαθλο.

Survivor: Καρχαρίας έκανε την εμφάνιση του στην παραλία της μαύρης ομάδας

Συναγερμός σήμανε στην παραλία της μαύρης ομάδας στο Survivor, αφού έκανε την εμφάνιση του καρχαρίας. Τούρκος παίκτης βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον καρχαρία που έκανε τις… τσάρκες του. Ο λόγος για τον Γιουσούφ, ο οποίος μόλις αντίκρισε τον καρχαρία έτρεξε και βούτηξε στη θάλασσα. Η συμπαίκτριά του φοβήθηκε πολύ και του φώναζε να βγει έξω από τη θάλασσα, όμως εκείνος δεν την άκουσε λεπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments