Video

Τελικός Europa League Τσέλσι – Άρσεναλ: Στο νοσοκομείο δυο οπαδοί μετά από συμπλοκές

Τελικός Europa League Τσέλσι – Άρσεναλ: Στο νοσοκομείο δυο οπαδοί μετά από συμπλοκές
Ο τελικός Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ απέχει λίγες ώρες, με την κατάσταση στο Μπακού να είναι έκρυθμη, καθώς δυο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκές οπαδών.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Μπακού λίγες ώρες πριν τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Κι αυτό γιατί δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκές οπαδών. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας στο Αζερμπαϊτζάν, ένας Βρετανός οπαδός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι μετά από συμπλοκή οπαδών της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Επιπλέον, σημειώθηκε μια ακόμα διακομιδή ενός Ρώσου οπαδού μετά από καυγά σε μπαρ, χωρίς ωστόσο τα δυο περιστατικά να συνδέονται μεταξύ τους.

Τελικός Europa League Τσέλσι – Άρσεναλ

Τσέλσι και Άρσεναλ είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη «μάχη» τους στον τελικό του Europa League. Το Μπακού είναι ο τόπος που οι δύο αγγλικές ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η πρώτη φορά που το τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης διεξάγεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν από εκείνον του Champions League. Ένας αγγλικός τελικός, όπως άλλωστε και εκείνος στην κορυφαία διοργάνωση (ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ), μεταξύ μάλιστα δύο ομάδων που προέρχονται όχι μονάχα από την ίδια χώρα, αλλά και από την ίδια πόλη, το Λονδίνο.

Οι δύο τους έχουν βρεθεί ξανά ως αντίπαλοι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, πριν από μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα, «μπλε» και «κανονιέρηδες» είχαν τεθεί αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2003/04 όταν η Τσέλσι προκρίθηκε με συνολικά σκορ 3-2. Παράλληλα, μιλάμε για έναν τελικό συνολικής αξίας 1,511 δισ. ευρώ! Κι αυτό γιατί η Τσέλσι σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt κοστολογείται 885,75 εκατ. ευρώ και η Άρσεναλ 625,50 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments