Video

Τσέλσι – Άρσεναλ: Ένας τελικός με αξία… άνω του ενός δισ.

Τσέλσι – Άρσεναλ: Ένας τελικός με αξία… άνω του ενός δισ.
Από «χρυσάφι» είναι φτιαγμένος ο τελικός ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να ξεπερνούν σε αξία το ένα δισ. ευρώ!

Τσέλσι και Άρσεναλ είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη «μάχη» τους στον τελικό του Europa League. Το Μπακού είναι ο τόπος που οι δύο αγγλικές ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η πρώτη φορά που το τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης διεξάγεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν από εκείνον του Champions League. Ένας αγγλικός τελικός, όπως άλλωστε και εκείνος στην κορυφαία διοργάνωση (ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ), μεταξύ μάλιστα δύο ομάδων που προέρχονται όχι μονάχα από την ίδια χώρα, αλλά και από την ίδια πόλη, το Λονδίνο.

Οι δύο τους έχουν βρεθεί ξανά ως αντίπαλοι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, πριν από μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα, «μπλε» και «κανονιέρηδες» είχαν τεθεί αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2003/04 όταν η Τσέλσι προκρίθηκε με συνολικά σκορ 3-2. Παράλληλα, μιλάμε για έναν τελικό συνολικής αξίας 1,511 δισ. ευρώ! Κι αυτό γιατί η Τσέλσι σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt κοστολογείται 885,75 εκατ. ευρώ και η Άρσεναλ 625,50 εκατ. ευρώ.

Οι αρχές σταματούσαν για… έλεγχο οπαδούς με φανέλες Μχιταριάν (vid)

Ο τελικός του Europa League βρίσκεται προ των πυλών, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να διεκδικούν το τρόπαιο. Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν θα έχουν στη σύνθεση τους τον Χένρικ Μχιταριάν. Ο Αρμένιος άσος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του λόγων των κακών σχέσεων της χώρας του με το Αζερμπαϊτζάν. Ο ίδιος φερόταν να φοβάται για την προσωπική του ασφάλεια κι έτσι αποφάσισε να μην ταξιδέψει στο Μπακού.

Φαίνεται όμως πως ακόμη και οι θαυμαστές του μεσοεπιθετικού των «κανονιέρηδων» αντιμετώπισαν πρόβλημα στο Μπακού. Πλάνα με αστυνομικούς να σταματούν φίλους της Άρσεναλ με φανέλες του Μχιταριάν για να τους κάνουν έλεγχο έχουν κατακλύσει τα social media.

View this post on Instagram

Arsenal fans wearing Mhkitaryan shirts getting stopped by police in Baku 😳

A post shared by Football Daily (@footballdailyuk_) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments