Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Τετάρτη (29/5)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Τετάρτη (29/5)
Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Τετάρτη (29/5).

Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια για για την Τετάρτη (29/5). Κριός: Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια διάκριση ανάμεσα στο πάθος και στο συναίσθημα αυτή τη στιγμή. Αυτά τα δυο πηγαίνουν χέρι-χέρι, αλλά αν τα συναισθήματα συνδυάζονται με πάθος, τότε η ευαισθησία σου θα αυξηθεί σημαντικά, κι αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις μια απαραίτητη, προσγειωμένη προοπτική. Το πάθος θα συμβάλει στην αποφασιστικότητά σου, αλλά τα συναισθήματα θα περιπλέξουν τις καταστάσεις.

Tαύρος: Τα συναισθήματα του εραστή σου, μπορεί να είναι ευμετάβλητα και μπερδεμένα αυτή τη στιγμή, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα για το αν θα του δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και χώρο για να τα ξεκαθαρίσει.Μπορεί όμως να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις αυτό που αισθάνεται ή δεν αποκαλύπτει.Με υπομονή και ευγενική ενθάρρυνση, θα μπορέσεις να τον πλησιάσεις για να σου ανοιχτεί, με τρόπο που ίσως να μην έκανε διαφορετικά.

Δίδυμος: Αν αισθάνεσαι σύγχυση σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή της σχέσης σου, τότε ίσως να πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στο τέλος της δέσμευσής σου, σχετικά με την προσπάθειά σου, να κατανοήσεις τί συμβαίνει. Οι τρέχουσες συνθήκες θα σε αναγκάσουν επίσης, να αμφισβητήσεις το πόσο άνετα ή ικανοποιητικά νιώθεις με τη σχέση σου. Αν αγωνίζεσαι να βρεις απαντήσεις, τότε η βοήθεια από έναν έμπιστο φίλο, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και διαφωτιστική.

Kαρκίνος: Θα αισθανθείς ότι η προσπάθεια και η υπομονή που έχεις επενδύσει για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή δεν αναγνωρίζονται και δεν εκτιμώνται μόνο από τον εραστή σου, αλλά και από άλλους έξω από τη σφαίρα της ερωτικής σου ζωής. Εκεί που μπορεί να ένιωθες μόνη, θα νιώσεις ξαφνικά πως όλα στρέφονται υπέρ σου.

Λέων: Αν πρόκειται να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, πρέπει να γίνει με εντυπωσιακό και ίσως εξωφρενικό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει εκείνη την πλευρά του εαυτού σου, που πιστεύει ότι έχεις κάνει τις σωστές προσπάθειες! Αλλά είναι πιθανό ο εραστής σου, να το δει σαν υπερβολική κίνηση. Σκέψου πως ίσως να μην περιμένει να φτάσεις τόσο μακριά, για να κάνεις την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά!

Παρθένος: Καθώς μια νέα εποχή αρχίζει στη ζωή σου, θα πρέπει να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί μ’ αυτό…. και η σχέση σου. Ένα νέο μονοπάτι που ακολουθείς, θα απαιτήσει να εξετάσεις τις ανάγκες του εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα υπάρξουν αναμφισβήτητα ρομαντικές ευκαιρίες, στη νέα κατεύθυνση που ακολουθείς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όπως ένα νέο πρότυπο αντικαθιστά ένα παλιό, ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις τα ερωτικά σου, για να προσαρμοστούν ανάλογα.

Zυγός: Μπορεί να έχεις μια ασυνήθιστη στάση απέναντι στη σχέση σου, και θα υπάρξει μια πτυχή της, που δημιουργεί ερωτηματικά απέναντι στους άλλους. Αυτό δεν πρέπει να είναι κάτι που σε αφορά, γιατί ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα ερωτικά σου, είναι δική σου δουλειά. Ωστόσο, αν πρόκειται να γνωρίσεις τον εραστή σου στους φίλους σου, τότε είναι δίκαιο να περιμένεις κάποιες αμήχανες αντιδράσεις, από αυτούς.

Σκορπιός: Θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις μια λίστα στο μυαλό σου, για το τι θα ήθελες να βελτιώσεις στη σχέση σου, αν μπορούσες. Ωστόσο, η προσπάθειά σου για τελειότητα θα ενταθεί αυτή τη στιγμή, και είναι σημαντικό να παραδεχτείς, πως κάποιες φορές υπάρχει μαγεία και μέσα από τις ατέλειες, Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις μια βελτίωση ή μια αλλαγή, τότε αυτό μπορεί αναμφισβήτητα να συμβεί…….. αλλά θα είναι εξίσου δίκαιο και απαραίτητο, να δείξεις υπομονή.

Τοξότης: Η σύνδεση με την αυθόρμητη πλευρά σου, θα φέρει περισσότερα ευχάριστα αποτελέσματα στα ερωτικά σου. Η ιδέα να δείξεις μια ιδιοτροπία σου στον αγαπημένο σου, θα μπορούσε να είναι επιπλέον ελκυστική. Αν είσαι ελεύθερη, τότε είναι η ιδανική στιγμή για να αγνοήσεις ό,τι συμβαίνει.. και να μην ρισκάρεις. Θα θελήσεις να δεις κάποια αποτελέσματα, για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Aιγόκερως: Οι ευθύνες ή το άγχος που επικρατεί στην καθημερινότητά σου, σε κάνει να μην έχεις ενέργεια για ν’ ασχοληθείς με τις ερωτικές σου υποθέσεις, με αποτέλεσμα να χάνεις το κέφι σου. Αντί να βλέπεις την ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής σαν μια επιπλέον επιπλοκή ή ακόμα ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις, δοκίμασε ν’ αλλάξεις την προοπτική σου. Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις τους τρόπους που προσφέρονται, για την αλληλεπίδραση που χρειάζεσαι.

Υδροχόος: Θα νιώσεις αποφασισμένη να ενισχύσεις μια πνευματική σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η επιθυμία σου για κάτι τέτοιο θα σε οδηγήσει να καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια, για να προκαλέσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί του. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει τον επίδοξο εραστή σου, να υιοθετήσει το ρόλο του ακροατή ή το συναίσθημα πως κάτι πρέπει να του μάθεις. Κάνε ό, τι μπορείς για να κρατήσεις ισορροπίες.

Ιχθύες:Ίσως θελήσεις να αφήσεις τη φαντασία σου να περιπλανηθεί ελεύθερα και να βοηθήσει στην ενίσχυση της αγάπης και του έρωτα στη σχέση σου. Ωστόσο, θα νιώσεις απογοήτευση, αν ο σύντροφός σου θέλει να είναι πιο ρεαλιστής. Την επιθυμία του να κρατήσει και τα δύο πόδια στη γη, θα τη νιώσεις, σαν ένα κρύο ντους, αλλά μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς….έστω για λίγο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments