Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο “παγώνει” τα θέματα Βράνιες και Άλεφ

ΑΕΚ: Ο Καρντόσο “παγώνει” τα θέματα Βράνιες και Άλεφ
Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσουν οι περιπτώσεις του Βράνιες και του Άλεφ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, που παρουσιάζεται σήμερα (30/5, 17:00) από την ΑΕΚ, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε γενναίες αποφάσεις, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ» όπως στο θέμα των μεταγραφών. Ο ίδιος δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την προοπτική του Όγκνιεν Βράνιες και η περίπτωσή του, με την Άντερλεχτ να μην απαντά, απομακρύνεται, αν και ποτέ δεν πρέπει κάποιος να αποκλείσει την επιστροφή του, λόγω της σχέσης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές που εξετάζονται, πλην του Σεμπάστιαν Χόλμεν.

Παράλληλα, ο Άλεφ είναι άλλη μια περίπτωση, για την οποία δεν έχει ιδιαιτέρως θετική άποψη ο Καρντόσο. Η Μπράγκα μπορεί να έχει κάνει υποχώρηση στην αγορά του, δίνοντάς τον και με 1 εκατομμύριο ευρώ μετά τη διαπραγμάτευση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» προσανατολίζεται σε άλλες λύσεις.

Την ίδια στιγμή, δίνει αρκετές ευκαιρίες σε παίκτες, που επί Χιμένεθ έμοιαζαν… τελειωμένοι. Οι Μοράν, Γιαννιώτης και Τσόσιτς υπολογίζονται προς το παρόν από τον Καρντόσο, που θέλει να τους δείξει την εμπιστοσύνη του, ελπίζοντας πως θα… βγάλει ένα καλύτερό τους πρόσωπο.

Τέλος, ο Γιακουμάκης μπορεί να μείνει, αλλά εφόσον προτιμάται ο Σόουζα Φερέιρα του ΟΦΗ, δεν αποκλείεται ανταλλαγή μεταξύ των παικτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments