Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Μάχεται με την Μπαρτσελόνα για Σλούκα”, λένε οι Ισπανοί

Ολυμπιακός: “Μάχεται με την Μπαρτσελόνα για Σλούκα”, λένε οι Ισπανοί
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται από τα ισπανικά Μέσα ως ο βασικός αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν σηκώσει… μανίκια. Γι΄αυτό άλλωστε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Ντέιβιντ Μπλατ πριν από μερικές ημέρες. Οι δύο πλευρές συζήτησαν το πλάνο για την επόμενη σεζόν, ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη από φέτος. Ένας από τους διακαής πόθους του συλλόγου είναι ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ έφυγε από τον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια με προορισμό τη Φενέρμπαχτσέ. Εκεί παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, κατά την οποία ήταν ο ηγέτης της τουρκικής ομάδας. Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και σαφέστατα μια επιστροφή του στην Ελλάδα θα «τάραζε» τα νερά. Ωστόσο, όπως ανέφερε το «trendbasket» ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τη Φενέρ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πάντως, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χοσέ Ιγκνάθιο Ουγκέ, έδωσε νέα διάσταση στο θέμα. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει, ο Ολυμπιακός κυνηγάει την περίπτωση του Έλληνα άσου, μαζί με την Μπαρτσελόνα. Ο έγκυρος δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως ο Σλούκι Λουκ δύσκολα θα μείνει στην Τουρκία, και ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ο αντίπαλος της Μπάρτσα για την υπογραφή του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε. Ο μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για τον Έλληνα γκαρντ είναι ο… Ολυμπιακός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments