Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί για Ματέο Γκαρσία

Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί για Ματέο Γκαρσία
Το θέμα του Ματέο Γκαρσία είναι μεταξύ των «ανοικτών» υποθέσεων που έχει ο Ολυμπιακός.

Το θέμα του Ματέο Γκαρσία είναι μεταξύ των «ανοικτών» υποθέσεων που έχει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά του. Το σίγουρο είναι πώς ο 22χρονος Αργεντινός απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με το gavros.gr.

Είναι μια περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό, κάνοντας επαφές και συζητήσεις με την πλευρά της Λας Πάλμας στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη. Κι αυτό που λέγεται στην Ισπανία είναι ότι ο Ματέο είναι ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους εξελίσσονται πολύ καλά και λέγεται ότι είναι πολύ κοντά το οριστικό deal, να δώσει η ομάδα του Πειραιά κι εκείνη από τα Κανάρια νησιά τα χέρια για τον Γκαρσία. Με στόχο η τελική συμφωνία να είναι συμφέρουσα για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή.

Ο Ματέο Γκαρσία ανήκει στη Λας Πάλμας, με την οποία έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, ανέφεραν εδώ και καιρό πως ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Και πως θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Κάτι που φέρεται να έγινε για να πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν στο «παιχνίδι» της απόκτησης του.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για να τον κάνουν δικό τους, στα χρήματα που είχε μπει για οψιόν αγοράς, από τον Άρη, που ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει το sportime.

Η Λας Πάλμας φέρεται να ζητούσε περισσότερα χρήματα σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Γιατί η ίδια έχει το 80% των δικαιωμάτων του και η Ινστιτούτο το άλλο 20%. Κάπου εκεί κόλλησαν τα πράγματα και χθες έγινε η κίνηση – ματ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός πίεσε, ανέβασε την προσφορά του και βρήκε την χρυσή τομή με την Λας Πάλμας. Βέβαια απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, για να πάει το θέμα προς υπογραφή συμβολαίων. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δύσκολα δεν θα γίνει.

Τι βλέπει ο Ολυμπιακός

Ο Ματέο Γκαρσία έκανε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Άρη. Σε 32 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, έβαλε 11 γκολ και έδωσε μια ασίστ. Το νεαρό της ηλικίας του αφήνει πολλά περιθώρια για βελτίωση. Ο Ολυμπιακός το βλέπει σαν ένα ακόμα εξελίξιμο πρότζεκτ. Και για τον λόγο αυτό είχε βάλει ψηλά στη λίστα το όνομα του. Οι διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας, μόνο εύκολες δεν ήταν. Αλλά και η ισπανική ομάδα, είχε δύο μειονεκτήματα.

Το πρώτο είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Ματέο Γκαρσία έχει μόλις ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Και δεν βρει αγοραστή υπάρχει κίνδυνος να τον χάσει, χωρίς οικονομικό όφελος, το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα ο 23χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Και δεν θέλει να πάει στο Μεξικό, όπου υπάρχουν προτάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments